MAKE_UPgrade // TOM FORD beauty stiže u Muller na Trgu!

  Luksuzna make-up kolekcija slavnog dizajnera koju potpisuje slavni dizajner Tom Ford stiže u Hrvatsku! Dan prije Badnjaka u Muelleru na Trgu bana Jelačića otvara se prvi Tom Ford Beauty counter u regiji, koji će uz kultne mirise iz Signature i Private Blend kolekcije napokon predstaviti i svoj makeup asortiman. U ponudi su ruževi, eyeshadow quads sjenila, puderi, korektori, olovke za oči i obrve. Tu su i super popularni Shade and Illuminate bronzer te Highlighter duo.

   888066010610 cream mauve indianrose os lip na l

  „The perfect Lip Color is the ultimate accessory. It defines mood and revels intention without words.“ Tom Ford

  CLASSIC COLLECTION – za glamurozan i senzualan izgled kože, očiju i usana dolazi u prepoznatljivom mahagonij pakiranju sa zlatnim detaljem.
  SOLEIL COLLECTION – sadrži bronzere i highlightere za postizanje blistavog izgleda tijekom cijele godine u ivory pakiranju sa zlatnim detaljima.
  EXTREME COLLECTION – formule i nijanse idealne za eksperimentiranje i postizanje editorial looka.

   888066010610 cream mauve indianrose os lip na l

  Tom Ford je dizajner, arhitekt, redatelj, modni fotograf i model, poznatiji kao glavni kreativni direktor modne kuće Gucci s početka 90-tih godina. Nakon odlaska s te pozicije 2005. godine pokreće svoj vlastiti brand kolekcijom naočala, a sljedeće godine lansira svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status. Iako najveći dio njegovog beauty carstva čine mirisi u okviru Estee Lauder grupacije 2011. odlučuje lansirati makeup kolekciju.

  888066010610 cream mauve indianrose os lip na l888066010610 cream mauve indianrose os lip na l