Koloristički MOZAIK na pisti / Luka, Aragović, Ines...

  Znate one slatke šoseke od tila? Luka Grubišić kod nas je poznat upravo po njima, pa i ovoga puta na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma donosi finu paletu ovih sladolednih kreacija. No, umijeće izbalansirane konstrukcije predstavlja i na ozbiljnim red carpet haljinama. Osim njega u subotu su se predstavili i Ines, Marina Design te Zoran Aragović. Zoran se vraća super-šarenilu, girlie stilu i strip junakinjama, dok s Divljeg Zapada stiže Ines Atelier i njezina seksi kaubojka. Arileo je na strani eterične ženstvenosti, neodoljivi su njihovi listići na prozirnim bluzama.

   arileo22

  Luka Grubišić ima jedan morski recept – kolekcija Fruti di mare (plodovi mora) djeluje apetitlih i ozbiljno elegantno na momente. Iako je podloga humor, što Luki super ide, konstrukcijski gledano autor se dao na posao i pozabavio ozbiljnim formama. Sve to umotao je u šareni papir s prugama i škampima. Luka je nastupio ovoga puta solo, sa svojom odličnom stilskom formulom. Motive je radio u suradnji sa Sanjom Ivan, nakit potpisuje Marija Sjauš Baždarić, a styling Saša Joka.

   arileo22
  LukA

   

  arileo22
  LukA

   

  arileo22

  Zoran Aragović / BiteMyStyle – kolekcija podsjeća na vitrinu sa sladoledima: tu su tirkizi, pastelne roze i narančaste, žute... Sve skupa nadograđeno je volanima jer ples forme je bitan. Udobnost je proširena volumenom i nabrijana Minnie aplikacijama. Rezultat? Fora cirkus koji možemo nositi svaki dan.

   

   arileo22

  Ines Atelier predstavlja kolekciju Eclipse Blossom – poželjeli smo uzeti njezinu robu i otići na Divlji Zapad... super kožne suknje, casual denim, te neke cool zagasite crvene, haljine koje se omotavaju oko tijela i zakovice prava su stvar.

   

  arileo22
  Marina Design otkriva artističku stranu na klasičnom T-shirt kroju, plus predstavlja torbe brenda Ruke.

   

  arileo22
  Arileo – proljeće u bijeloj, najnježnijoj varijanti.

   

   

   

   

   arileo22
  Ines

   

  arileo22
  LukA

   

  arileo22
  Ines

   

  arileo22LukA

   

  arileo22
  Ines

   

  arileo22
  Ines

   

  arileo22
  Zoran Aragović

   

  arileo22
  LukA

   

  arileo22
  Zoran Aragović

   

  arileo22
  Zoran Aragović