FLOWER_drama // kratkokosa RUTH okružena cvijećem, odjevena u buket

    Jedna od manekenki specifičnog izgleda, jer Ruth Bell ima super frizuru i baby face, odjenula je najljepše kreacije inspirirane cvijećem. Fotke je napravio Sebastian Kim za Harper’s Bazaar US, a sve skupa dešava se u romantičnom vrtu. 

    Štoviše, nije to samo vrt, već organska kuća koju potpisuje arhitekt Javier Senosian. Predivne haljine potpisuju brendovi poput Valentino, Louis Vuitton i Dior, a styling je savršeno odradio Miguel Enamorado. Naravno da cvijeće nije groundbreaking. Ali je uvijek lijepo, elegantno, impozantno, ima niz divnih lica. I naličja!

     Ruth Bell Editorial01

    Floralne simfonije osmišljene od svile, brokata, baršuna, organdija, pa čak i pamuka, nebrojeno su nas puta oduševile čak i kad se radi o kičastim volanima. Jer ponekad cvijeće nije dovoljno, tu su i ukrasi, kako bi klajdica bila još brutalnije fantastična! Zato je Ruth uskočila u ovu slatku priču o laticama i bojama, kako bi demonstrirala rascvjetani trend, tako poželjan i uvijek neodoljiv.

     Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01Ruth Bell Editorial01