ENVY ROOM // jesenska kolekcija u znaku ETERIČNIH točkica i FANTASTIČNIH kaputa

  Nova modna sezona za Evny Room započela je sinoć, predstavljanjem njihove nove kolekcije u zagrebačkom showroomu: Nikica i Vjeko, omiljeni dizajneri naših slavnih cura, uvijek nasmiješeni i simpatični, pokazali su kako izgleda jesensko-zimski chic. – Naglasak je na haljinama, kao i uvijek – veli Nikica. – A kako se nose te prozirne teksture? Pa predlažemo pod-haljinu, nešto slično smo nedavno pokazali i na vjenčanicama. Ima nešto i kaputa, ovo je prvi put da ih radimo, voluminozni su i prate stil haljina. Inače, sve radimo custom-made, tako da se može naručiti bilo koja varijanta naših krojeva. Kolekciju smo radili tek par mjeseci, zahvaljujući uigranom timu - .

   

   DSC 6242

  Gornja prozirna haljina, ukrašena organskim aplikacijama nastalima ručnim radom, može se zapravo nositi i na nešto drugo. Na primjer traperice! Ističu se i perle, načičkane na samom tilu ili kao ogrlica koja visi s berete. Igra je to klasičnim stilom i crno-bijelom elegancijom, a kao šlag na tortu tu su volani i sitni ukrasi na čisto bijeloj podlozi. Boje su diskretne, stižu tek na perlicama ili torbici koja se nosi preko ramena. A iz druge, dosta veće torbe, vire one preslatki sitni, bijeli cvijetići, zovu ih šlajer jer se često nađu i u vjenčanim buketima.

  Hit je i vesta s jednako zanimljivim ukrasima, nosi se, naravno, na prozirne hlače, ispod koji se vide trake koje podsjećaju na nekadašnje dokoljenke, koje su ispod koljena imale traku da ne padnu. Kombinacija je to stilova – dašak viktorijanskog, dašak hip-hopa s tim mega  vestama, a onda je tu i balska nota, sve to dobro žongliraju naši dizajneri, poznati upravo po tom posebnom stilskom pristupu i modernizaciji večernje elegancije. Jer, zašto ne biste isprobali kontrast transparentne suknje i voluminozne jakne s raskošnim ovratnikom? 

  foto // Mateja Vrčković

  DSC 6242

  Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

  DSC 6242

   

  DSC 6242 

   DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242DSC 6242