eNVy room bridal // blaga, skulpturalna silueta koja otvara ramena i dekolte

  Modni dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović donose nove kreacije iz njihove bridal kolekcije. Haljine su naglašena struka, a posebno se ističu ramena, gornji dio haljina nerijetko je otvoren, silueti daje senzualnost.

  03

  Lagane kose linije, korzet forme i ukrašenost daju prednost dekolteu i ramenima koja iz haljine izlaze poput cvijeta, najljepšeg ukrasa. Haljine su same za sebe izuzetno skladne i zapravo jednostavne, tek manji kristali i velika mašna daju notu glamura. Linije su oble, formama daju skulpturalnost.

  05

  Perje daje dojam lakoće, eteričnosti, kao da keacija lebdi. I leđa su tema kolekcije, koja se otvaraju pod slojevima meke tkanine, skladan pad evocira neka davna ženstvena vremena.

  09

  - Omiljeni, bestseller modeli zablistali su u novom ruhu, u jedinstvenim reinterpretacijama za nadolazeću sezonu vjenčanja, a dosad neviđeni modeli na posve su se nov i svjež način zaogrnuli nepretencioznim glamurom, bezvremenskom elegancijom i ultimativnom ženstvenošću koje oduvijek krase prepoznatljiv eNVy room potpis. Kolekciju su protkali ponekad decentnim, a ponekad upečatljivim i pomalo dramatičnim elementima koji privlače poglede. Duboki prorezi, senzualno ogoljena leđa i poigravanje transparentnim materijalima pomiješani su s detaljima kao što su predimenzionirane mašne, romantični volani i nabori, te materijali zanimljivih tekstura poput eko perja ili pak posutih tisućama svjetlucavih kristala - objavio je brend.


  Od tekstila kolekcija nudi svileni saten, krep i reljefni jacquard s floralnim ili apstraktnim motivima.

  Foto: Franjo Matković
  Models: Ingrid Nikolić (Faith Model Management), Lea Zeba (Talia Model)
  MUA: Iva Rukavina
  Hair: Draška Topić

  0102070811a121314