Clés & Paula Sikirić // moćna PLAVA i ČOKOLADNA smeđa u lepršavoj kolekciji 'FORTE'

  Dizajnerica Marija Izabela Pavliša potpisuje kreacije brenda Clés te donosi novu kolekciju Forte, u znaku atraktivnih haljina. Lepršave i dinamične, prva ih je odjenula Paula Sikirić, uz styling za party godine. Plise i blistavi efekti su top prijedlozi, inspiracija su osamdesete i vizualno snažni momenti.

  CLES 9

  - U ovoj kolekciji možete pronaći bluze i haljine izrađene u bijeloj i indigo plavoj svili, naglašenih rukava i visokih ovratnika, plise haljine razigrane forme, koje se savršeno uklapaju u nadolazeće blagdansko razdoblje. Igrali smo se jednostavnom crnom haljinom, dekonstruirali je, dodali predimenzioniranu mašnu a na drugi model bisere kao naramenicu - naglasila je Pavliša.

  CLES 13

  Predivna plava krasi malu pletenu torbu, ali i par atraktivnih haljina široke, odnosno uže strukirane forme.

  CLES56

  Sjajna tekstura daje dojam glamura, a mašna oko vrata snažan romantičan dojam.

  CLES 6

  Mala crna haljina je mala i velika, u više lijepih varijanti autorica je osmislila viziju elegancije bez boje.

  CLES57

  - Osmislili smo i komade u smeđoj boji zlatnog odsjaja, koji su multifunkcionalni, naglašavaju figuru, a tijelu pružaju da diše. Kolekcija inspiraciju pronalazi i u prošlim vremenima kao što su 80-te, pa tako možemo vidjeti naglašena ramena, materijale s odsjajem i predimenzionirane elemente kao što su mašne i trake - rekla je autorica.

  Stilistica i model je Paula Sikirić, fotografije potpisuje Luana Muškić, a šminku i frizuru Samanta Mihaela Šafran.

  CLES59

  CLES 28

  CLES 37

  CLES 30

  CLES 12

  CLES 15

  Tags: Fashion Moda Cles