ALDUK BRIDAL // drugačije vjenčanice - 2 kombinacije s hlačama i 2 mini haljine

  - Godinu smo otvorili predstavljanjem posebne i kreativne bridal kampanje, koju zajedno s timom radim pomičući granice shvaćanja vjenčane mode. Ono što je okosnica mog rada i ove kolekcije vjenčanica, jest izuzetno atraktivan dizajn svakog modela koji pomnije možemo proučiti u lookbooku kojeg upravo predstavljamo - rekao je hrvatski dizajner Ivan Alduk.

  54a

  - Ovaj put smo se odmaknuli od romantične čipke te predstavili jedan moderan dizajn koji izvrsno balansira s vjenčanom klasikom, ali na novi, dizajnerski način s 'twistom' - naveo je Ivan Alduk.

  Njegove verzije su moderne, slatke, kratke i u znaku hlača, za one koje žele imati nešto drugačije. Predivne linije naglašavaju tijelo, a rukav i floralni oblici silueti daju notu ženstvenosti.

  Hlače su pencil kroja, a gore se dešava kreativna igra koja otvara ramena i leđa te daje silueti vrlo romantičan, efektan dojam.

  50a

  Alduk se igra i linijama, dužinama, kratkoj haljini dodaje šlep, odnosno formu koja podsjeća na taj tradicionalni dodatak vjenčanicama.

  Dojam je clean, minimalistički, forma je naglašena, kao i blistavi, prekrasan bijeli tekstil.

  57a

  Mladenke mogu birati između skladnih nabiranja, lepršavih latica ili rukavica - sve su to momenti koji čine Aldukove romantične vizije za jedan od ključnih dana u životu. Ovo su super opcije jer se tako nešto može nositi i kasnije, primjerice na neki fini party ili čak dati prekrojiti u top i hlače. A bijela mini haljina je, naravno, zvijezda svakog ljeta. I čuva lijepe uspomene na veliki dan.

  52a

  Fotografije novog Alduk lookbooka potpisuje Sanja Jagatić, a model je Mija Matić