Adidas "boosta" i ove jeseni

  Adidas aktivno ulaže u razvoj trčanja u Hrvatskoj: ove sezone pokrenuo je originalan format utrka pod nazivom adidas kvartovski kros. Ideja kvartovskih kros utrka bila je okupiti trkače svih dobi i razina da zajedničkim trčanjem i međusobnim natjecanjem ožive parkove i ulice zagrebačkih kvartova. Do sada je održano pet kvartovskih kroseva, a posljednji kros na Folki poslužio je kao uvertira u Zagrebački maraton na kojem će školarci iz Adidasove škole trčanja otrčati svoj prvi polumaraton! Adidas je i sponzor utrke građana na ZG maratonu koji će se održati ove nedjelje.

   

  adidas


  Tvrtka Adidas Croatia kroz partnerske projekte i sponzorstva na lokalnoj razini aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine, a u razvoj amaterske trkačke zajednice u Hrvatskoj ulaže od samog osnutka 2008. godine, kada je sve počelo podrškom Zagreb maratonu i utrci Volim trčanje.

  2011. godine je pokrenuta adidas Škola trčanja u Zagrebu. 2012. godine Adidas škola trčanja se održavala u Zagrebu i Rijeci s ukupno 250 sudionika od kojih je 130 otrčalo Zagrebački i Crikvenički polumaraton. Škola u 2013. godini okuplja gotovo 500 sudionika.

  Do danas su pokrenute uspješne komunikacijske platforme skola.trcanje.hr, facebook.com/skola.trcanja, facebook.com/adidasRunning te aplikacija fit2run.com.hr, a upravo je lansirana i nova web stranica Adidas trčanje.

   

  adidas-boost


  Adidas predstavlja hrvatskom tržištu Energy BOOST - najnovije tenisice iz jesenske kolekcije i najtraženije tenisice za trčanje u 2013. BOOST tenisice za trčanje unijele su revoluciju u svijet trčanja jer koriste revolucionarnu tehnologiju proizvodnje uložaka za tenisice, koja pruža najveći povrat energije pri trčanju i prilagođava se gotovo svim uvjetima trčanja, poput neravnog terena i dugih dionica. Ključ ove inovacije su tisuće malih kapsula energije, smještene u posebnim ulošcima obuće. Njihova jedinstvena struktura omogućuje im spremanje i otpuštanje energije, svakim korakom. BOOST tehnologija spaja inače kontradiktorne efekte - pozitivan učinak mekanog uloška i kvalitetu trčanja.

  Ova tehnologija nagrađena je Runner’s World 2013 nagradom za debitanta godine i već je na svom prvom pojavljivanju na maratonu u Tokiju odnijela glavnu nagradu. To je bio samo početak. Plan je da BOOST zamijeni uobičajen EVA materijal u svim Adidasovim tenisicama za trčanje do 2015. godine.

  Uz ljubičaste BOOST tenisice (Q34010) dostupne su i muške žute BOOST tenisice za trčanje(G97560). Nove kolekcije dostupne su u svim Adidasovim dućanima, kod ovlaštenih distributera i putem webshopa. Klik ovdje za više informacija.

   

  mmm