AD'sign / odlične torbe hrvatskog dizajna

  Za kvalitetnu torbu, aktovku ili večernju torbicu ne treba tražiti daleko: hrvatski dizajn i prekrasne boje nudi brend AD'sign, dizajnerice Ane Dorotić, koja je sinoć u zagrebačkom Salonu bankarske opreme Ozimec predstavila novu kolekciju. - Prepoznatljivost dizajna je kockasti motiv koji se pojavljuje na klapnama, jer je plan bio, još na početku mog rada prije dvije godine, napraviti nešto domaće, nešto što asocira na našu zastavu, a opet moderno i atraktivno. Osim toga, razmišljala sam ako odemo i na vanjsko tržište, moramo po nečemu biti prepoznatljivi… - priča Ana Dorotić, apsolventica projektiranja i managementa na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

    MG 1465

  - Razmišljala sam kako se istaknuti, pa sam se malo zagledala u našu zastavu, i odlučila koristiti kockasti motiv. Sad je on zajednički većini modela, a nudimo dnevnu torbu, torbice za tablet, dvije večernje varijante, muške i ženske ruksake, aktovke i male torbice za oba spola, u svim bojama, a nedavno smo počeli i s remenjem, ogrlicama… Uglavnom je to kožna galanterija, no ima i umjetne kože koja nije skaj, već ATN, odnosno umjetna koža visoke kvalitete koju uvozimo iz Njemačke. Pravu kožu kupujemo u Italiji i izrađujemo u firmi Vuk leather ovdje u Zagrebu - .

  Miljenko Vuk i Ana
  Poslovni i privatni partneri: Ana Dorotić i Miljenko Vuk, renomirani zagrebački obrtnik kožne galanterije

  - Čak mi je ATN draži jer podnosi kišu i sve vremenske uvjete, izdržljiviji je i lakši od prave kože - nastavlja Ana. - Prodajemo u dućanima u Vinkovcima, Varaždinu, Splitu, Zadru, Opatiji i Dubrovniku, a uskoro i u Zagrebu. Cijene se kreću između 800 i 2000 kuna, i mogu reći da je potražnja velika, ugodno sam se iznenadila.Uvjerila sam se da dobar proizvod uvijek nađe kupca. Žene vole nositi aktovke, one im trebaju sve češće, a mi nudimo modele u bojama, vrlo čvrste i nosive. Uveli smo jarke boje koje su ubrzo postale vrlo tražene - ponosno ističe dizajnerica čiji su modeli u posljednje dvije godine postale modni hit diljem Lijepe naše.

   Ines Preindl i Ana Dorotić
  Anina prijateljica i suradnica Ines Preindl izabrala je model u zlatnoj boji 

   

   MG 1463

   MG 1430

   MG 1440

   MG 1446

   MG 1452

   MG 1454

   MG 1489

   MG 1512