Kate Almighty @ Barcelona Fashion sajam

    Poznata hrvatska dizajnerica Katarina Džale ovih dana nastupa na tradicionalnom 080 Barcelona Fashion sajmu koji okuplja brojne španjolske i svjetske modne marke. Predstavlja liniju Kate Almighty, tunike s porukama Emmie Couture liniju večernjih haljina i vjenčanica po kojima je kod nas poznata.

    katarina dzale barcelona 1

    U sklopu ovogodišnjeg tjedna mode postavljen je i 080 Barcelona Pop Up Shop, pop-up trgovina gdje će se po prvi puta naći jedna hrvatska modna dizajnerica, Katarina Džale sa svojim brandom Kate Almighty, a u partnerstvu sa Trendcy.com multibrand online butikom. Ove će se godine predstaviti četrdesetak dizajnera odjeće, torbi, cipela i modnih dodataka, uglavnom iz Španjolske te nekoliko njih, posebno odabranih od strane organizatora iz ostatka svijeta.

    katarina dzale barcelona 2


    Kate Almighty ističe liniju tunika s porukom Emmie, koja je svoje kupce već pronašla u Hrvatskoj i europskim zemljama, a ženama, zahvaljujući svojim izmjenjivim porukama na prsima, služi kao medij za komuniciranje emocija. Kate Almighty je priča o ženskom superheroju, snažnoj i neovisnoj, ali nježnoj ženi. Kolekcije su multifunkcionalen i višesezonske, a namijenjene su ženama s dinamičnim stilom života, koje se žele dobro osjećati u svojoj odjeći i nositi ju na poslu, u kupovini, teretani ili u izlasku. Sredinom prošle godine Kate Almighty je započela sa svojom međunarodnom ekspanzijom te prodajom u europskim zemljama i SAD-u.