Povratak 80-ih @ Fashion Week Zagreb

  Fotografije nove kampanje za Fashion Week zagreb nose duh glamura s kraja godine, ali i upečatljiv stil osamdesetih koji se, s večernjom temom, u posljednje vrijeme nalazi na prvom mjestu. U centru je prekrasna Petra Frković koja neodoljivo podsjeća na Kelly LeBrock, ženstvenu i seksi ikonu iz legendarne komedije s Geneom Wilderom Woman in red (1984.) no ovdje ona nosi crnu haljinu, posutu zvijezdama. 

  SFWZ kampanja 4 cr


  Povodom Fashion Weeka Zagreb koji se održava od 28. do 30. studenog u Hypo Centru u Zagrebu lansirana je imidž kampanja pod nazivom FOR fashionable city. Kampanju potpisuje osnivačica i kreativna direktorica Suzy Josipović Redžepagić, fotograf Goran Matijašec, make-up Kristina Atletić za Profokus, frizura Rene Inglese za frizerski institut Rene te styling Marina Lacković za Larie.

  SFWZ kampanja 3 cr


  Ove sezone Smart Fashion Week Zagreb održava se pod krovnim sloganom "#WhatAreYouFOR" gdje "FOR" označava pozitivan stav. Biti protiv svega i svih - biti negativan, uvijek je lakši način. Biti pozitivan, biti FOR, stav je koji može promijeniti svijet. - Petra, naše zaštitno lice, djevojka je sa stavom, svjesna svoje unutarnje i vanjske ljepote, svjesna trenutka i brzine življenja, željna dobrog i kvalitetnog večernjeg izlaska, šetnje gradom, dobrog društva, smijeha, zabave... Petra je za (FOR) urbani grad“ - izjavila je vezano uz kampanju direktorica Smart Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović.

   

  SFWZ kampanja 1 glavna

   

  SFWZ kampanja 2 cr