Username *
Password *
Remember Me

- Muški fashion point, Heraldi for men, jedini u Hrvatskoj donosi mogućnost izrade Canali odijela po mjeri, u suradnji s talijanskim majstorima krojačima koji će vas osobno voditi kroz ovo ekskluzivno iskustvo - objavio je Heraldi for men. - Su misura usluga bit će dostupna u srijedu, 17. rujna, od 10 do 21h u Heraldi for men dućanima u Frankopanskoj 6 i Arena Centru -.

canali 2


Nakon personaliziranog stylinga i fittinga, priča se nastavlja odabirom modela koji najbolje pristaje stasu i osobnosti kupca, a konačan rezultat je odjevni predmet savršeno preciznog kroja dobivenog korištenjem sofisticirane tehnologije, nakon čega slijedi vješta ručna obrada
. Sljedeće srijede imate priliku u Heraldi for men naručiti si odijela sašivena po mjeri, od strane vrhunskih talijanskih krojača.


canali 1 


Canali su misura odijela karakterizira stil, sofisticiranost i kreativnost, a kupci mogu birati između više od 500 najkvalitetnijih materijala, od kojih su mnogi proizvedeni ekskluzivno za Canali. Izbor varira od ultra-laganih tkanina (ispod 180 grama) i Millionaire kašmira do najfinijih tkanina, uključujući svilu i vicuña vunu iz vodećih tvornica u talijanskoj provinciji Biella. Za poseban dašak osobnosti, kupci mogu izabrati unutarnju podstavu u različitim bojama te ukrasiti sakoe gumbima od sedefa, drva ili emajla. U samo nekoliko tjedana, vješti krojači transformirat će izvrsne materijale u vaše odijelo iz snova, koje će savršeno dočarati autentičan Made in Italy osjećaj za eleganciju.

canali 3canali 4canali 7