Bags by Kristina @ Zagreb fashion week

  Među zanimljivim autorima na skorašnjem zagrebačkom tjednu mode našlo se i ime Kristine Fazinić, autorice koja je posljednjih par godina, osim po fotografiji, postala poznata i po izvrsnim torbama. Kroz kreacije je Kristina spojila svoje dvije ljubavi: fotografiju i dizajn. Torbe, naime, nose motive hrvatske baštine, a autorica, rodom s Korčule, osjetila je potrebu da ovjekovječi divne krajeve naše zemlje, počevši od rodnog kraja…

   

  kr2

   

  Dizajn je vrlo jednostavan, od prave i umjetne kože, pa su njihovu kvalitetu prepoznale brojne poslovne žene, ali i miljenice minimalizma i jednostavnosti. Osim toga, Bags by Kristina mogu se uklopiti u svaki stil, pa i onaj šareni, eklektičan, jer njihov čisti dizajn u stanju je smjestiti se u svaku modnu priču… Torbe će se naći u sklopu prezentacije kolekcije modnog brenda Artiđana. Cijene torbi kreću se između 500 i 1500 kuna. 

   

  kr1

  Osim Kristine Fazinić, na tjednu mode koji će se u Hypo centru održati od 20. Do 23. Studenog, predstavit će se i Ivana Popović, Lana Biondić, Iggy Popović, Mirjam Krajina i Ana-Marija Kralj, Ana Kujundžić, Marija Cvitanović i drugi.