2B @ Fashion.hr

  Zvuči vam poznato? 2B ime je modne marke koju je prije šest godina osnovao Boris Banović, suradnik emisija o slavnima, ali i modni dizajner po struci. Sada će se konačno, po prvi puta, predstaviti i modnom revijom, na Fashion.hr-u koji će se održati ovaj tjedan na Zagrebačkom Velesajmu.

   

  5

   

  Stil se zasniva na odijelima i strogim krojevima, pod retro utjecajem osamdesetih i četrdesetih. Odijela imaju i pruge i prsluke, no nose se uz obične potkošulje što im daje pomalo buntovan izgled. Nova kampanja za najavu revije donosi kreacije na dečkima s tetovažom: na ovaj način Boris Banović poručuje da kreira za frajere sa stilom i one koji žele miješati trendove. - Inspiracija za kolekciju proizašla je iz činjenice da muškarac današnjice ima zaista zahtjevnu ulogu u društvu, puno se od njega očekuje. Osim da bude uspješan u svom poslu, gentleman, on mora biti i elegantan preko dana, a originalan navečer. Moj odgovor je: klasika s pomakom. S ciljem da zadovolji te uvjete napravljena je sveobuhvatna kolekcija koja prati životni tempo modernog muškarca. Odjeća je napravljena od vrhunskih vunenih štofova i pamučnih materijala, a posebno se pazilo na detalje i samu izradu odjevnih predmeta - pojasnio je Banović.

  Fotografije je napravio Dorijan Kljun, make-up Ivana Bilandžija-Billy @ Illamasqua, a kosu je slagala Katica Topčić @ American Crew. Styling potpisuje autor kolekcije.

   

  1234