Zagreb Fashion week proslavio deseti rođendan

  Sinoć se u zagrebačkom klubu Pepermint okupilo veliko društvo, povodom obilježavanja deset godina održavanja zagrebačkog Fashion weeka, kojeg tradicionalno organizira agencija Suzy, odnosno njezina vlasnica Suzy Josipović Redžepagić. Fashion Week Zagreb svoj modni put započeo je prije deset godina, točnije 25. 3. 2003. u Muzeju za umjetnost i obrt kada je okupio gotovo sve hrvatske modne entuzijaste, ugostio svjetska imena Gai Mattiola, Gimmija Baldininija i majke slavne Crne pantere, Valerie Campbell i s čak 140 revija pokrenuo uspavanu domaću modnu scenu koja, u usporedbi sa današnjom, gotovo da i nije postojala.  

   dreftfashionweek-2011
  U deset godina Zagreb fashion week ugostio je brojne kolekcije stranih dizajnera, a među njima se našla i ona slavne španjolske autorice Agathe Ruiz de la Prada

  - Drago nam je što možemo reći da smo kroz ovih 10 godina stvorili mnoga divna prijateljstva i iznjedrili mnoge kreativce. Iza nas su 553 domaće modne revije 132 strana gosta - izjavila je Suzy Josipović Redžepagić povodom obljetnice.

  - Ovih deset godina je samo početak, dobra baza za sve što planiramo u budućnosti jer planova je mnogo, a mi smo još mladi. Drago nam je što smo naš jubilej proslavili uz prave prijatelje i divne ljude jer upravo je to poanta svega što radimo. Ponosno idemo dalje, još barem 10 puta ovoliko godina je pred nama – dodala je Sarah Josipović, direktorica Zagreb Fashion weeka i kći Suzy Josipović.

  cure
  Suzy i Sarah Josipović - majka i kćer kao poslovne suradnice