Username *
Password *
Remember Me

- Hej Dudo, vidi, jedna od mojih najdražih stranica na Instagramu, cats_wearing_cdg, objavila je moju Sienu! Baš sam se razveselila - javlja mi oduševljena Loredana Bahorić (dizajnerica brenda Charlie Design) i stvarno, njezina je prekrasna maca Siena u sklopu kolaža outfita s potpisom cool japanskog brenda Comme des Garçons.

lori siena32

Inače, na cats_wearing_cdg su same mace, složene u kolaže, s genijalnim kombinacijama legendarnog brenda, a sada je u ovom posebnom društvu i njezina Siena.

 

 

Inače, Siena ima tri godine, predivna je perzijska maca i ima svoje omiljene rituale. Ime je dobila po omiljenom Loredaninom gradu, Sieni u Toskani.

lori siena 3

- Inače je plaha i svoja. Ujutro obiđe vrt, ali na uzici, ponaša se poput psa. Prati me u stopu i jako je privržena. Ljeti obavezno ide s nama u Šibenik – veli Lori.

lori siena

Iako, podsjeća me, Siena je već bila zvijezda – uz Loredanu se pojavila na bajkovitoj fotografiji Dreamer, u sklopu izložbe "Secret Cats People" umjetnice Sanje Baljkas, koja je pretprošle godine otvorena u Galeriji Kranjčar.

 lori siena2

lori siena11lori siena112