Username *
Password *
Remember Me

Veliki i široki rajfovi preplavili su prodavaonice, izviru iz svakog kuta i zanosno pozivaju da ih se barem isproba. Veliki trend i još veći izazov, vjerujem da svatko želi barem na kratko isprobati i vidjeti pristaje li mu trenutni muste have za kosu.

Frizira: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Šarenilom boja i dezena najavljujemo razigrano proljeće! Oni super pristaju na jednobojnim i nijansiranim kosama, no pritom vodite računa da je važno uskladiti boje rajfa s tonovima kose i odjeće.

 

hmgoepprod

H&M

Satenski i pamučni djeluju elegantno, a uz sportski outfit možete kombinirati i rajfove s kristalima ili biserima. Takvi modeli podižu svaku, pa i onu vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju.

Rajfovi se viđaju u dnevnim i večernjim izlascima, kako krase čistu i urednu kosu, ali su super opcija i kod duge i poluduge kose.

Ako ju ipak ne stignete oprati, tada svoju masniju kosu zaližite pa ukrasite rajfom koji će se super uklopiti i u wet look frizuru.

On najljepše pristaje puštenoj i obrađenoj kosi, može bili valovita, kovrčava ili ravna. Poigrajte se i s razdjeljkom, na sredini ili sa strane te kombinirajte s kosom punom volumena.

Na pixie frizurama daje čarobnu notu stila koja nije za svakoga, veliki rajf na tako malo kose treba znati nositi i dobro se osjećati.