Username *
Password *
Remember Me

Naše tržište zanimljivog i promišljenog dizajna raste iz godine u godinu, radi čega su nastupi na stranim sajmovima sve više zamijećeni. Naime, renomirani hrvatski dizajn studio i proizvođač fokusiran na rasvjetna tijela GRUPA, upravo predstavlja svoje novitete i proizvode na jednom od najvećih svjetskih sajmova namještaja - "Maison et Objet” koji se od 17. - 21. siječnja održava u Parizu.

Arigato floor double

Ovo je prvi samostalni nastup Grupe u Parizu gdje će, osim svojih poznatih kolekcija kao što su Arigato i Baluna, premijerno predstaviti i novu kolekciju proizvoda pod nazivom Igram.

Radi se o mini kolekciji koja se sastoji od zidne lampe te stolić-lampe, jedinstvenom proizvodu u trenutnom asortimanu Grupe. Kolekciju Igram, kao i sve ostale Grupa proizvode, odlikuje minimalistički dizajn i kvalitetna ručna izrada. Grupa će osim u Parizu, u ožujku ove godine predstaviti i na velikom svjetskom sajmu namještaja i rasvjete "Light+Build" u Frankfurtu.

Arigato floor double

Grupa // Filip Despot, Ivana Pavić i Tihana Taraba

Arigato floor double

Grupa showroom

Arigato floor double

Dizajn iz nove kolekcije Igram

Arigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor doubleArigato floor double