One nose / sladoledne boje

    Sladoled volimo i nosimo ga – u ruci onaj pravi, friški i ledeni, na robi njegove savršeno divne nijanse. S time se slažu i cure koje su jučer okusile Torterie Macaron u Zagrebu i styling prilagodile sladolednoj prigodi. Ecija Ivušić bira jagodu, Petra Kurtela marelicu, Ornela Vištica jogurt s trešnjama...

    Ecija Ivusic
    Ecija Ivušić


    Iza Torterie Macaron sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. - Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti i oni koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko - kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati - i vegani.

    IMGP0218Ornela Vistica
    Ornela Vištica

    IMGP0214Petra Kurtela
    Petra Kurtela