Username *
Password *
Remember Me

Prije 20 godina Skechers je predstavio tenisicu Energy. U to doba street-style nije priznavao tenisicu kao cipelu za svaki dan, a kamoli uz odijelo. Furala se samo na neki sport, na kavu ili usput, po kvartu. Danas je tenisica, ponajprije ovaj retro model, poželjan u svakom dnevnom stylingu, a udobnost ne treba posebno naglašavati.

ALERT SKETCHERS 58 mia matic

Nove tenisice su isprobale, na sinoćnjem Skechers partyju održanom u Kaptol Boutique Cinema, sestre Mia i Nika Matić, Ema Luketin, Maša Zibar, Paula Puškaš… Cure su nosile styling u znaku crne, sakoa, kožnih hlača i topova.

„Kada se osvrnemo i razmislimo o tisućama različitih stilova koje smo predstavili od osnutka tvrtke Skechers prije 27 godina, tenisice Skechers Energy 
zbilja se ističu kao stil koji
 je pomogao definirati naš brend točno u trenutku kada smo se počeli značajno razvijati”, izjavio je Michael Greenberg, glavni direktor tvrtke Skechers. „Uz pomoć Britney Spears kao glavne predstavnice tenisica Skechers Energy te su tenisice postale naš prvi svjetski poznati stil koji je pomogao podići svijest o brendu Skechers u cijelom svijetu. Oduševljeni smo time što je dizajn tenisica s kojim je Skechers počeo sada ponovno hit kada je pitanju moda obuće, a sve to uzrokuje ogromno uzbuđenje u vezi naše nove kolekcije Skechers D’Lites. Ova je godišnjica savršena prilika za ponovno uvođenje starih i novih obožavatelja brenda Skechers stilu kojim je sve počelo.”

ALERT SKETCHERS 58 mia maticALERT SKETCHERS 58 mia maticALERT SKETCHERS 58 mia maticALERT SKETCHERS 58 mia matic

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location