One nose / Olivia u odijelima

  Jeste li čitali konjigu Danci i stranci? Kristina Wolsperger Danilovski uvjerljivo opisuje njihov lifestyle koji se, naravno, nastavlja na njihov stil odijevanja – sasvim je logično da će oni na naslovnicu Vogue Denmark staviti klasičnu ljepoticu, u ovom slučaju Oliviu Palermo, odjevenu u jednostavno odijelo, bez ukrasa, parade i kiča.

  Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot06

  Dankinje ne zanima natrpavanje i ukrašavanje kao što to zanima nas, no zato cijene davršeno skrojeno odijelo - ovo je dobar presjek klasične sezone u kojoj se ipak vidi utjecaj sedamdesetih. Silueta je uska i vitka, a trapezice jako očigledne… toliko su široke da se ne vide cipele ispod. No, onda kad se vide, onda su ekstremno visoke: disko štikle na debelom potplatu predlaže Gucci. Ostali brendovi su By Malene Birger, Calvin Klein, Max mara, Salvatore Ferragamo, Michael Kors, Stella McCartney, Bottega Veneta.
  Foto: Rachell Smith, styling Anna Katsanis, make-up by Quinn Murphy, kosa Lacy Redway, manikura by Etusko.

   

  Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot02Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot03Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot04Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot05Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot07Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot08Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot09Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot10Olivia-Palermo-ELLE-Denmark-September-2016-Cover-Photoshoot11