WHITE CAVIAR PEARL INFUSION // LA PRAIRIE formula obogaćena sastojcima švicarskog zlatnog kavijara i inovacijom za sjaj kože Lumidose

   - U svojoj potrazi za izvanrednom blistavosti kože, La Prairie znanstvenici preispitali su prepoznatljivu Znanost o svjetlosti Kuće, temelj kolekcije White Caviar. La Prairie predstavlja jedinstvenu blistavost sa White Caviar Pearl Infusion - .

  Nedavno osnažen inkapsuliranom Lumidose, La Prairieovom zaštićenom molekulom za osvjetljavanje i obogaćen sastojcima švicarskog zlatnog kavijara, ovaj reformulirani i moćan serum utječe na sposobnost kože da reflektira svjetlost i poboljšava njezinu čvrstoću.

  S White Caviar Pearl Infusion, koža je obogaćena izvanrednom svjetlošću.

  WC PI 23 OPENPRODUCT 1 1

  Sjaj kože ovisi o količini i kvaliteti svjetlosti koja zrači iz kože, što je zauzvrat određeno trima dimenzijama: pigmentima, teksturom i gustoćom kože.

  Na temelju istraživanja ovih parametara koji utječu na sjaj kože, La Prairie-jeva Znanost o svjetlosti ima trostruki pristup, usredotočujući se na smanjenje diskoloracije i povećanje kvalitete reflektirajućih elemenata kože, kako na njezinoj površini tako i duboko u njoj.

  La Prairie rekreirani White Caviar Pearl Infusion usredotočen je na smanjenje pojave četiri glavna poremećaja pigmentacije – smeđe mrlje, crvenilo, blijedoća i sivilo – i povećanje gustoće kolagenskih vlakana u dermisu.

  WC PI 23 BEADS FLOATING

  Rezultat 15 godina istraživanja, Lumidose je najjači poznati inhibitor ljudske tirozinaze – enzima odgovornog za stvaranje smeđeg pigmenta melanina. La Prairie je prvi put ugradio Lumidose u tehnologiju dvostruke kapsulacije.

  Ovaj vrhunski sustav isporuke je napravljen od vrlo svestranih sklopova lipida koji mogu modulirati funkciju barijere kože i prodrijeti u kožu, dostavljajući Lumidose tamo gdje je najpotrebnija, u najniži sloj epidermisa gdje se odvija stvaranje melanina. Kao rezultat toga, pojava tamnih mrlja se smanjuje na ciljani, učinkovit način.

  U ponovno osmišljenoj formulaciji White Caviar Pearl Infusion, La Prairie po prvi put predstavlja svoj najnoviji sastojak kavijara. Ekstrahirani iz fragmenata kavijara, Swiss Golden Caviar Minerals sadrže minerale koji djeluju kao aktivatori antioksidativnih enzima u koži. Ovi enzimi pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa, ključnog pokretača razvoja poremećaja žutog, crvenog i smeđeg pigmenta.

  WC PI 23 BEADS TUBE FLOATING

  Uz ova dva osvjetljavajuća aktivna sastojka, White Caviar Pearl Infusion sadrži ekstrakt švicarskog zlatnog kavijara koji pomaže u zgušnjavanju dermalne kolagenske mreže.

  Ova snažna formulacija poboljšana je Exclusive Cellular Complexom, La Prairieovim znanstvenim potpisom za pomlađivanje.
  Ponovno inovirani White Caviar Pearl Infusion donosi blistavost kože na nove visine. Tamne mrlje na koži, crvenilo, žutilo i sivilo su vidljivo smanjeni. Površina kože izgleda glatkije, njezina gustoća je pojačana, a na dojam je čvršća.

  Pakiranje ponovne inovacije posebno je dizajnirano s održivom vizijom. Stakleni cilindar se može rastaviti od pumpice, što omogućuje održivo odlaganje staklenog cilindra u odgovarajućim objektima.

  Ritual osvjetljavanja i učvršćivanja La Prairie počinje s White Caviar Essence Extraordinaire.

  WC PI 23 3PRODUCTS 1 2


  Posvjetljujući i učvršćujući losion hidratizira i umanjuje pojavu staračkih pjega.

  Slijedi White Caviar Pearl Infusion, optimizirajući sposobnost kože da reflektira svjetlost smanjujući pojavu poremećaja pigmentacije i poboljšavajući površinu kože za bolju refleksiju svjetlosti, dok istovremeno podržava njezinu čvrstoću.

  Zatim se nanosi White Caviar Eye Extraordinaire, ciljajući na poremećaje pigmentacije nježne kože u području oko očiju. Ritual završava s White Caviar Crème Extraordinaire, iluminirajućom kremom koja poboljšava izgled bez sjaja i vidljivo uklanja nepravilnosti kako bi ten ostao blistav.

  Novi La Prairie White Caviar Pearl Infusion možete pronaći u određenim Douglas parfumerijama i na douglas.hr.

  WC PI 23 CLOSEUP BEAD 1x