SUN:info // njega za sunčanje s vitaminom E i glicerinom - Nivea ima novu kolekciju

  Uz kreativnu uličnu umjetnost, urbanu glazbu te kulinarske kreacije s potpisom zvijezde Masterchefa - Tihomira Krkleca, na lokaciji Garden Breweryja predstavljeni su noviteti za ljeto.

  TRIPLE PROTECT LAGANI FLUID ZA ZAŠTITU LICA OD SUNCA SPF 50 1

  Ove godine, NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda omogućuje ti zaštitu kože iznutra i izvana. Nježne, njegovane i čišće formule trenutno štite kožu od UVA i UVB zraka i vodootporne su. Istodobno, zahvaljujući antioksidativnom vitaminu E i glicerinu njeguju kožu iznutra i hidratiziraju je tijekom 48 sati.

  NIVEA SUN 10

  Osim što štite našu kožu, NIVEA SUN Protect & Moisture losioni za zaštitu od sunca SPF 30 štite i oceane i mora. Naime, njihova formula je 82 % biorazgradiva te ne šteti morima i oceanima jer ne sadrži oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen UV filtere i mikroplastiku. Nova, održivija formula ide i korak dalje sa svojim pakiranjem pa su svi NIVEA SUN Protect & Moisture proizvodi izrađeni su od 50 % reciklirane plastične boce i poklopca.

  NIVEA SUN 9

  Hit kolekcije - NIVEA SUN Protect & Moisture Ultra losion za zaštitu od sunca sa SPF 50+.

  NIVEA SUN 8

  Za svakodnevnu zaštitu od UV zraka, plave svjetlosti i onečišćenja ovo će se ljeto pobrinuti NIVEA SUN Triple Protect ultralagani fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+. Ovaj ultra lagani i nemasni hidratantni fluid s hijaluronom trenutno se upija - pogodan je za nanošenje ispod šminke te otporan na znoj, a zahvaljujući formuli s prirodnim antioksidansom - ekstraktom sladića aktivira vlastiti obrambeni mehanizam kože za zaštitu stanica od nečistoća.

  NIVEA SUN 11

  Sun Protect & Moisture Ultra losion za zaštitu od sunca SPF 50+ 150 ml - 14.69 €
  Sun Triple Protect ultralagani fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+ 40 ml - 13.44 €
  Sun Protect & Moisture losion za zaštitu od sunca SPF 30 400ml- 21.30 €

  NIVEA SUN 4