SUN:info // dvije SPF formule s inovativnom tehnologijom - ISDIN fluid za lice i sprej za tijelo

  ISDIN je najprodavaniji španjolski dermatološki brend kojeg obožavaju farmaceuti, dermatolozi i brojne poznate osobe (Leo Messi, Richard Branson...). Najprodavaniji i najnagrađivaniji proizvod za zaštitu kože lica - ISDIN Fusion Water SPF 50 i najšareniji proizvod za zaštitu kože od sunca za tijelo - ISDIN Hydrolotion SPF 50, pružit će vam savršenu zaštitu tijekom svih aktivnosti na suncu.

  ISDIN Hydrolotion 8

  ISDIN Fusion Water SPF 50 je revolucionarni proizvod koji kombinira visoku razinu zaštite sa svilenkastom teksturom koja se brzo upija u kožu. Ova ultra-lagana formula pruža trenutnu hidrataciju i osigurava mat završetak, idealan za one koji žele izbjeći masni izgled.

  Fusion Water 6

  Fusion Water SPF 50 štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zrakama te pomaže u prevenciji fotostarenja. Ovaj proizvod je dermatološki testiran i pogodan za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

  ISDIN Hydrolotion 1

  ISDIN Hydrolotion SPF 50 za tijelo, izvanredan je proizvod koji će uz visoku zaštitu od sunca koži pružiti hidrataciju i detoksikaciju. Proizvod ima dvije faze koje je potrebno dobro protresti, a formuliran je za sve tipove kože, kao osjetljivu i atopičnu kožu te je posebno formuliran za suhu i osjetljivu kožu. Hydrolotion SPF 50 osigurava dugotrajnu hidrataciju, pruža nemastan osjećaj i apsorbira se brzo i jednostavno.

  Zahvaljujući svom hipoalergenom sastavu, ovaj proizvod je pogodan za sve članove obitelji (od 12. godine).

  RT 2102 Fusion Water 2

  Oba proizvoda pružaju široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka te imaju vrlo visok SPF 50, osiguravajući vam maksimalnu sigurnost tijekom vaših ljetnih aktivnosti. Bez obzira na to jeste li na plaži, u gradu ili na planinama, ovi proizvodi su vaša pouzdana zaštita od štetnih učinaka sunca.

  ISDIN Hydrolotion 6