SKIN_boost // Avène ima prijedlog – hidratantni serum, SPF krema i puder (ako baš treba)

  Bliži nam se i ljeto pa smo često u potrazi za pravilnom njegom kože, posebice kada znamo da izlaganje kože suncu, soli, vjetru i visokim temperaturama dovodi do njezine isušenosti i dehidracije.

  avene323

  HYDRANCE BOOST KONCENTRIRANI HIDRATANTNI SERUM

  Kako biste riješili problem dehidrirane kože, naš savjet je da u svoju rutinu uvedete Hydrance Boost koncentrirani hidratantni serum. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i vitaminom B3 pojačava hidraciju te vraća koži ravnotežu dok Avène termalna izvorska voda u boosteru prirodno umiruje i obnavlja.

  av hydrance boost serum 3282770388954 kv 4x5

  Dolazi u staklenoj bočici s pipetom koja isporučuje pravu količinu proizvoda za rehidraciju i jačanje kože trenutačno i tijekom vremena. Dovoljno je uzeti nekoliko kapi te proizvod nježno umasirati na čelo, jagodice i bradu.

  avene44

  VRLO VISOKA ZAŠTITA B-PROTECT SPF 50+
  Eau Thermale Avène narančasta linija proizvoda za zaštitu od sunca pruža pouzdanu zaštitu od UVB i UVA zraka za cijelu obitelj, uz minimalan broj filtara. Patentirani antioksidativni kompleks omogućuje dubinsku zaštitu stanica i dodatno štiti kožu od oštećenja suncem.
  Eau Thermale Avène B-Protect SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu i njegu za osjetljivu kožu. Koristi se za lice i vrat te pruža optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji Sunsitive zaštite. Bogata Avène termalnom izvorskom vodom, suptilno obojena tekstura pretvara i oslobađa mikrokapsulirane pigmente u blistav i svijetao ten, pa može poslužiti i umjesto krema u boji i pudera.

  couvrance prozračni mozaik puder

  A ako baš ne možete bez pudera, savjetujemo Couvrance liniju – isprobajte lagani korektivni tekući puder sa SPF20 zaštitom te Couvrance mozaični puder koji matira i učvršćuje šminku, a posebno je namijenjen osjetljivoj koži.

  avene couvrance korektivni tekući puder

  Otporan je na vodu i znoj, osiguravaju postojanost šminke.
  Sve proizvode možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

  brončani puder