ROSAL LIPBALM X TEA JURIŠIĆ // nova linija balmova mirisnog voća u dizajnerskom outfitu

  Predstavljena je nova, vibrantna kolekcija Rosal Lipbalmova koja donosi sočne poljupce ljeta u njegujućim formulacijama, ali i atraktivnom dizajnu ambalaže s potpisom priznate ilustratorice Tee Jurišić.

  Tea Jurišić 2

  Sinergija jednog od najdugovječnijih domaćih kozmetičkih brendova sa šezdeset godina tradicije njege lica i usana s perspektivnom umjetnicom afirmiranom na svjetskoj sceni donosi pravu kozmetičku poslasticu.

  Dok Rosal Lipbalmovi tradicionalno njeguju usne diljem svijeta već više od šezdeset godina, tako su i murali Tee Jurišić prepoznati diljem svjetskih gradova, a u sinergiji nudimo ljepotu i umjetničke vrijednosti «nadohvat ruke» - javlja Rosal.

  Tri nova, njegujuća balzama dolaze u «rukama» Teinih žena koje nesebično dijele izvor ljepote – balzam s narom, jagodom i bananom, te dinjom i propolisom.

  Neodoljive, lagane, zaigrane formulacije prati razigrani dizajn «sočnih» boja koji ovoj kolekciji daje prepoznatljivost uz ozbiljan umjetnički potpis. Potražite omiljeni balzam u svojoj drogeriji i uživajte svim osjetilima u voćnom poljupcu ljeta.

   Tea Jurišić 4