Preparativa dosje / biseri, ulja lavande i nevena…

  Afdorita je predstavila novu liniju Pearl Prestige te ujedno u zagrebačkoj Esplanadi proslavila 45 godina uspješnog poslovanja, La Roche Posay prošli je vikend još jednom podržao utrku Volim trčanje i brinuo se o tome da se svi sudionici zaštite od sunca, a Biotherm je predstavio novu liniju sa zaštitnim faktorom. Bio-oil ovih dana podsjeća na njegu kože uljem s lavandom, nevenom, ružmarinom i nevenom, kojim se, uz popratnu masažu, mogu ublažiti postojeće strije i spriječiti nastanak novih.

  Model SUMMER ESCAPE HOR 03 2015 DEF cr

  Nova Biotherm linija za njegu kože na i nakon sunca nudi mlijeko, ulje, dry touch kremu, gel i sprej za tijelo te kremu i kremu s mat učinkom za lice. Formule imaju fotostabilni sustav filtara za zaštitu od UVA i UVB zraka, zahvaljujući odgovarajućoj količini filtara i optimalnoj toleranciji, SPF pojačivače , za olakšano prekrivanje i homogenu foto zaštitu i sustav filtara (Mexoplex), koji zahvaljujući sinergiji filtara omogućuje optimiziranje njihove količine za istu razinu UV zaštite.

  Biotherm Marseille12867 2 packs

  Formule sadrže i Life Plankton za biološku zaštitu i osnaživanje te hidratizirajuće elemente i vitamin E. (Cijene: mlijeko 204 kn, aftersun 220 kn, aqua-gel sa SPF 227 kn, krema dry touch za lice 195 kn).

   

  PEARL PRESTIGE linija WEB

  Afroditina Pearl Prestige linija proizvoda za njegu lica bogata je ekstraktima bijelih bisera i aktivnim sastavom peptida:
  - kožu opskrbljuje prijeko potrebnom vlagom i hranjivim tvarima
  - potiče nastajanje kolagena i elastina
  - pospješuje obnavljanje kožnih stanica
  - predstavlja optimalnu zaštitu od preranog starenja. 

  Ana Marija Bokor Vrdoljak glumica
  Glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak pazi na zaštitu na suncu

  La Roche-Posay je podržao osmu zagrebačku kros utrku Volim trčanje. Zaljubljenici u trčanje okupili su se prošle nedjelje na Savskom nasipu kako bi sudjelovali u tradicionalnoj obiteljskoj utrci te isprobali posljednje novitete iz linije za zaštitu od sunca Anthelios. Sponzor i derkmokozmetički partner utrke La Roche-Posay organizirao je brojne edukativne i zabavne aktivnosti kako bi podsjetio sudionike na važnost učinkovite zaštite od štetnog utjecaja sunca. Posjetitelji su imali priliku posjetiti La Roche-Posay SkinChecker oazu u kojoj su se mogli detaljnije upoznati s istoimenim programom: to je nacionalna kampanja osvješćivanja i educiranja javnosti o važnosti njihove aktivne uloge u ranom prepoznavanju i prevenciji raka kože.


  Bio Oil
  - Uspješnost otklanjanja strija razlikuje se od osobe do osobe, kod nekih osoba prisutni su bolji, a kod drugih slabiji rezultati. Također, pokušaji s određenim vrstama lasera dali su dobre rezultate kod ranih strija – istaknula je doktorica Vlatka Čavka. - Jedan od proizvoda kojim se uspješno može spriječiti nastanak novih strija i uljepšati izgled već postojećih strija, svakako je Bio-Oil. Redovitom primjenom, Bio-Oil kao dobar emolijens vlaži kožu, smanjuje njezinu napetost, čini ju elastičnijom te na taj način utječe na razvoj strija - . Ulje je obogaćeno vitaminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova. Može se koristiti i na licu kao formula za ublažavanje bora ili pomiješati s kremom. Cijena Bio-Oil 89,90 kn.