NIVEA POKLON PAKETI // 4 varijante za nju i njega

  NIVEA Beautiful Age poklon paket

  Savršen poklon za nježniji spol s kojim sigurno nećete pogriješiti je NIVEA Beautiful Age poklon paket koji sadrži NIVEA Anti-wrinkle 55+ dnevnu i noćnu kremu protiv bora koja će se pobrinuti za vitalnost zahtjevne zrele kože. Zahvaljujući dragocjenom arganovu ulju i kalciju pomaže u borbi protiv bora iznutra uz dodatnu obogaćenost UV filtera.

  nivea beautiful age

  MPC: 17,49 €

  NIVEA Fresh Soft poklon paket

  Idealan znak pažnje za sve ljubiteljice svilenkaste njege tijela definitivno je NIVEA Fresh Soft poklon paket. Sadrži njegujući NIVEA Creme Soft gel za tuširanje s hranjivim bademovim uljem te vitaminom C i E uz NIVEA Fresh Natural dezodorans u spreju koji sadržava morske ekstrakte te pruža istinsku i učinkovitu 48-satnu zaštitu za neodoljiv osjećaj svježine.

  MPC: 7,99 €

  NIVEA Box Fresh Soft 2023

  NIVEA Sensitive Care poklon paket

  Savršen poklon za muškarce s posebno osjetljivom kožom bit će NIVEA MEN Sensitive Care poklon paket. U paketu pronađite NIVEA MEN Sensitive pjenu za brijanje i NIVEA MEN Sensitive balzam koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože. Probudite njegovu nježnu stranu uz NIVEA MEN Sensitive poklon paket!

  NIVEA MEN Box Active Energy 2023

  MPC: 14,49 €

  NIVEA MEN Active Energy poklon paket

  NIVEA MEN Box Sensitive Care 2023

  Razveselite svog omiljenog muškarca s NIVEA MEN Active Energy poklon paketom. Napunite baterije i oživite tijelo uz njegu kože koja trenutačno razbuđuje osjetila te ispunjava naletom energije i svježine. U poklon paketu se nalaze NIVEA MEN Active Energy gel za tuširanje i dezodorans u spreju iz iste linije.

  MPC: 8,19 €