MILLIE BOBBY BROWN // teen glumica predstavila je preslatku BEAUTY kolekciju u boji LAVANDE

  - Ulje lavande je moja BFF – rekla je 15-godišnja zvijezda serije Stranger Things, Millie Bobby Brown, koja je nedavno predstavila svoju clean beauty make up i skin care kolekciju, odjevenu u nijanse lavande.

   

  fb florence by mills c3r

   

  - Ime brenda je Florence, po mojoj baki. Imena kremastih rumenila su imena mojih frendica. Florence je za definiranje ljepote po vlastitim željama, dakle nema pravila, nema stremljenja ka perfekciji. Samo mi, koji se igramo izgledom, načinom na koji želimo izgledati, osjećati se i živjeti. Florence proizvodi su super clean, super jednostavni i uvijek zabavni. Zato što je već vrijeme da brendovi koje kupujemo žele da budemo sretni takvi kakvi jesmo, radi sebe – veli Millie. Zvuči odraslo, no to je brendiranje. Ipak, najviše mi se sviđa premisa - nema stremljenja ka perfekciji. Jer ta perfekcija postala je izuzetno naporna, naravno da je realno nedostižna. 

  fb florence by mills c3r

  Millie je, tijekom svoje trogodišnje karijere, puno puta sjedila pred vizažistima. Ovo su proizvodi koje želi i koje smatra da trebaju jednoj tinejdžerki koja je krenula u svijet make-upa. Korektor, maskara, lagani puder, kremasto rumenilo, gel za obrve, sjajilo za usne... No, tu su i njezini slatki jastučići za podočnjake i maska za lice koja ima ludu rozu boju. Jer izlaziti se mora! I nakon toga dovesti lice u red.

  fb florence by mills c3r

  fb florence by mills c3rfb florence by mills c3r

  fb florence by mills c3r