HOME_BEAUTY // 10 zakona za savršenu i njegujuću KUĆNU MANIKURU

  Vrijeme je da sredite nokte, sad kad ste poskidali gelove i razne lakove. No, prije nego krenete s manikurom morate dobro oprati ruke i nokte, kako biste skinuli sve tragove masnoće i prljavštine. Najzdraviji nokti su oni uredni i kratki, jer dio ispod noktiju može biti nagomilan različitim baterijama i klicama. Ruke operite blagim sapunom i četkicom.

   ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  1. Ako na noktima već imate neki lak odstranite ga pomoću odstranjivača laka za nokte koji ima gel teksturu i zavodljiv miris ananasa tako da nećete smetati svojim ukućanima neugodnim mirisima.

  2. Rašpicom oblikujte nokte prema vlastitoj želji. Idealna dužina bi bila do vrhova vaših prstiju. essence u svom asortimanu nudi više različitih vrsti rašpica. Izaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Rašpajte samo u jednom smjeru, i to tako da prelazite tri puta u jednom, a tri puta u drugom smjeru. Rašpanje naprijed – natrag po noktu će izazvati krhkost i listanje.

  ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  3. Pružite noktima i zanokticama intenzivnu njegu uz vegansko 10 SEC ulje za nokte u uljem sjemena konoplje. Lagano ga umasirajte u sve vrhove prstiju. Ovaj korak će pomoći u zdravlju i rastu vaših noktiju i estetskom izgledu.

  4. Prirodni drveni štapići za manikuru savršeni su za potiskivanje kutikula oko noktiju te čišćenje ispod i oko noktiju. S ravnim kosim i šiljastim krajem za optimalno dotjerivanje noktiju. 

  ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  5. Svaka dobra manikura uključuje i brigu za kutikule. Eraser za uklanjanje kutikule ovo radi u sekundi! Nakon kratkog vremena nanošenja, kutikula omekšava, a integrirani potisnik za kutikule jednostavno uklanja suvišnu kožu. To teško može biti brže ili lakše. Možete isprobati i olovku za nježno uklanja kutikule koja sadrži hranjiva ulja kao i vitamin E. 

  ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  6. Nakon toga nanesite kremu za njegu noktiju i kutikula, kako biste omekšali kožu i nahranili kožu i nokat nakon rašpanja, rezanja i potiskivanja. Njena veganska formula s bogatim kokosovim uljem intenzivno štiti i obnavlja osjetljive i zahtjevne zanoktice. 

  7. Recite zbogom krhkim i kratkim noktima uz growth booster bazni lak za rast noktiju s azijskim đumbirom aktivira snagu vlastitih noktiju, ojačava ih, potiče zdrav prirodni rast noktiju - i potpuno je veganski.

  8. essence REPAIR & CARE bazni lak za popravak i njegu s ekstraktom gojija čini ono što mu ime obećava. Štiti i njeguje stresne nokte odmah. Pruža noktima dugotrajni tretman njege. Nakon što se lak za nokte osuši, možete nanijeti svoj omiljeni lak za nokte u boji kao i obično.

  ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  9. Nakon što se bazni lak dobro posušio, nanesite lak za nokte u boji. Pronađite inspiraciju s nekom od ukupno 50 nijansi shine last & go! gel lakova za nokte. 

  10. Za nokte iz snova i bez kompromisa! Formula s gel-efektom trajna je, ima intenzivne boje i fantastičan sjaj. Lakovi za nokte s gel-shine završetkom dostupni su u mnogim nijansama i s njima možete stvoriti vlastiti, cool izgled inspiriran najnovijim trendovima u uređivanju noktiju.

  ACCGD AVO 015 MO 1200278JAN0819 RGB

  Najlakši način za dobro nanošenje laka su ravni potezi od korijena do kraja nokta bez previše ponovnih prelaza.

  Kako bi se vaš lak brže osušio nanesite express kapi za brzo sušenje laka i vaš lak će se osušiti za 60 sekundi! Zahvaljujući čepu u obliku kapaljke možete nanositi kap po kap. I najbolja stvar: vaši nokti i kutikule su dodatno njegovani s vitaminom E i bademovim uljem za ekstra sjaj u isto vrijeme.

  Za kraj kako biste učvrstili lak za nokte, nanesite ultra gloss nadlak za nokte. On će vašim noktima i boji koju ste nanesli dodatni sjaj, ali će i produžiti trajanje cijele manikure.