HIDRATACIJA I ZAŠTITA BEZ SJAJA // hidratantna zaštita od sunca s 0% masnog sjaja

  Neka od najčešćih oštećenja uzrokovanih djelovanjem sunca na kožu su preuranjeno starenje kože (fotostarenje), hiperpigmentacije, PLE - polimorfna erupcija svjetlosti (osip koji se pojavljuje nakon izlaganja suncu), opekline od sunca i rak kože.

  Nevidljiva SPF zaštita za sve tipove kože

  eu

  Kako bi SPF krema što jednostavnije uklopila u svakodnevnu rutinu, vrlo je važno je izabrati SPF kremu koja se lako upija, ne ostavlja masne tragove i ugodna je kod nanošenja. Upravo to pruža Eucerin inovacija - Hydro Protect fluid ultra lagane teksture SPF 50+ koji je posebno formuliran za svakodnevnu upotrebu. S hidro-tehnološkim kompleksom, pruža osjećaj trenutne hidracije i svježine.

  Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre za vrlo visoku UV zaštitu, likokalkon A neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svjetlom. Ova ultra-lagana krema za sunčanje također uključuje gliciretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

  Eucerin SUN Hydro Protect KV web

  Ljetna rutina za zdravu i hidriranu kožu
  Da bismo osigurali potpunu hidrataciju kože i zaštitili ju od nepovoljnih utjecaja u nadolazećim mjesecima, potrebno je uspostaviti prigodnu ljetnu rutinu:
  1. Korak - Hidratantni serum
  Ljeto je vrijeme za dodatnu hidraciju. Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster pruža trenutnu vlažnost i osvježenje te povećava hidraciju do 24 sata - idealan serum za nanošenje ispod SPF zaštite.
  2. Korak - Zaštita od sunca
  Eucerin Hydro Protect fluid SPF 50+ sadrži ultra laganu formulu za brzo upijanje s nevidljivim završnim slojem.
  3. Korak - Hidratantni sprej
  Hidracija u svakom trenutku uz Eucerin Hyaluron sprej s hijaluronskom kiselinom za lice i tijelo.
  4. Korak - Obnavljajuća noćna njega
  Nakon cijelog dana na suncu koži je potrebna obnova. Eucerin Hyaluron-Filler noćna krema podržava process regeneracije kože tijekom noći.