FOREO // fall beauty trends - glass skin & beauty tech

  Pri odabiru najboljih proizvoda za njegu kože, beauty entuzijasti sve više pažnje posvećuju njihovom porijeklu i održivosti. Od skincare asortimana do make up proizvoda, ovu će jesen tako obilježiti napredna tehnologija, holistički i minimalistički pristup te vrhunske performanse.

  Švedski beauty tech brend FOREO, od samih početaka inspiriran prirodnom i održivom ljepotom, otkriva jesenske beauty i wellness trendove koji u prvi plan stavljaju zdravu i sjajnu kožu.

  BEAR workout

  ČISTA I PRIRODNA KOZMETIKA ZA ‘GLASS SKIN’ LOOK

  Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove.

  FOREO-va klinički testirana, čista, veganska i cruelty-free kozmetička linija s visokim udjelom prirodnih sastojaka savršena je za svjež i blistav izgled. Kozmetička linija FOREO proizvoda za njegu kože predstavlja savršeno sljubljivanje široke palete beauty-tech uređaja s pripadajućom kozmetikom.

  Čišćenje lica ključan je korak u postizanju blistavog tena, a njegovana i sjajna koža će posebno doći do izražaja uz najveći‘glass skin’ beauty trend kojeg obožavaju Hailey Bieber i Selena Gomez.

   

   

  Uz FOREO-vu jedinstvenu švedsku beauty rutinu, kombinirajući beuty-tech uređaje s premium kozmetičkom linijom, omogućite svojoj koži da izgleda svježe, zdravo i sjajno, postižući ‘glass skin’ efekt.

  BEAUTY-TECH: NEOPHODNO ZA RUTINU LJEPOTE I WELLNESSA

  Tehnologija visokih preformansi sada se etabilirala kao neizostavan korak u svakodnevnim rutinama ljepote i wellnessa ‘kod kuće’. Beauty-tech uređaji koji pružaju profesionalnu razinu tretmana u svega par minuta i sa malim, jednostavnim gestama, postaju sve popularniji, a očekuje se će sve više rastu u nadolazećim godinama.

  full collection

  Od četkica za čišćenje i masažu lica i tijela u FOREO LUNA 4 kolekciji, preko beauty-tech gadgeta za poboljšanu aplikaciju maski za lice u najnovijoj UFO 3 kolekciji, do najnovijih uređaja za trajno uklanjanje dlačica sa PEACH 2 uređajem, izbor prilagodljivih rješenja je velik i zajamćeno će imati učinak.

  GIMNASTIKA LICA ZA UVIJEK ZATEGNUTO I SJAJNO LICE

  Još jedan rastući trend odnosi se na proizvode koji osiguravaju trening i jogu za lice kod kuće. Internet je pun tutoriala za različite masaže i neinvazivne liftinge lica, koje možete napraviti i u vašem naslonjaču.

  Pravilna masaža osigurat će vam dugotrajnu čvrstoću i sjaj kože, a FOREO BEAR uređaj je pravi osobni trener, koji će vam pružiti nevjerojatne rezultate u samo 3 minute.

  Kombinacijom mikrostruje i nježnih T-Sonic pulsacija, BEAR će se pobrinuti da vaša koža zablista ove jeseni i bude čvrsta kao nikad prije.

  FOREO proizvodi dostupni sun a foreo.com, te kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, ROX Beauty, Tehno-mag

  PR TEMA

   beauty tech inovation