Eucerin potpuna njega za ljetno osvježenje // svakodnevna hidracija kože lica

  Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Bez prave količine vode koža se isušuje i manje je učinkovita kao zaštitna barijera. Dolaskom ljetnih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana.

  e45

  Hijaluronska kiselina sprječava da koža izgubi previše vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidraciju kože, posebice za vrijeme vrućih ljetnih dana. Ona predstavlja snažan humektant, što znači da djeluje poput magneta, privlačeći vodu na kožu. Svakodnevno njega kože lica koja je obogaćena hijaluronskim kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.

  Dobro hidratizirana koža glatka je, podatna i blistava. Za takve rezultate, pobrinut će se inovativni Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster koji s 3x učinkom trenutno pruža vlažnost, povećava razinu hidracije u koži do 24 h te ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

  Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, dok u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Pružaju koži trenutnu i intenzivnu vlagu i povećavaju hidraciju kože do 24 sata.

  e4