DIOR BEAUTY // neodoljivi mirisni trio s ružom za njegu i relax

  Zamišljamo Monsieur Diora kako izgovara: "Jedina stvar bolja od kupke je mirisna kupka!" Uživajte u ritualu njege uz Miss Dior Exfoliating Body Oil s ekstraktom ruže, Indulgent Shower Gel s ružinom vodicom i Comforting Body Milk s ružinim voskom

  F002 MISS DIOR DERIVES 24 P03G TRIO cmjn

  Čarolija ruže iz Granvillea

  Zvijezda linije za tijelo je obožavani cvijet Christiana Diora. Slavni umjetnik naslijedio je strast prema ružama od majke Madeleine, koja je njegovala raskošni ružičnjak u vili Les Rhumbs, obiteljskoj kući u blizini Granvillea. Upravo je ta ruža, iz Granvillea, junakinja i ove naše priče. Rođena iz divlje ruže koja raste na liticama i odabrana između njih 40.000, ona je prva ruža stvorena za njegu kože u Dioru.

  C099700710 E01 V5

  Blistavi trag: Eksfolirajuće ulje za tijelo s ružom

  Prvi korak u ritualu: nježna eksfolijacija uz Dior Exfoliating Body Oil s ekstraktom ruže. Njegova senzualna tekstura u ružičastoj nijansi učinkovito uklanja odumrle stanice, a istodobno je nježna prema koži. S 83% sastojaka prirodnog podrijetla, obogaćenih ekstraktom ruže, ostavlja kožu mekom i sjajnom.

  C099700712 E01 V5

  Osvježavajući intermezzo: gel za tuširanje s ružinom vodicom

  Nakon pilinga, Indulgent Shower Gel s ružinom vodicom dodaje svježinu ritualu. Njegova raskošna tekstura, u dodiru s vodom, pretvara se u svilenkastu pjenu koja čisti i osvježava, ostavljajući kožu sjajnom i suptilno mirisnom s notama Miss Dior.

  Završni dodir mekoće: mlijeko za tijelo s ružinim voskom

  Zadnji korak u ritualu, Comforting Body Milk s ružinim voskom otkriva mekšu, laganu teksturu koja se brzo upija u kožu. S formulom obogaćenom voskom ruže i 93% sastojaka prirodnog podrijetla, ovo mlijeko hrani, hidratizira i uljepšava kožu.

  C099700711 E01 V4

  F002 MISS DIOR DERIVES 24 P04G DUO LAIT GELEE cmjn