DIOR LE NECTAR PREMIER // Eliksir mladosti djeluje na tri razine - ključni sastojak je kultna ruža iz Granvillea

  - Le Nectar Premier nije samo još jedan anti-age proizvod. On je obećanje da se može utjecati na bit starenja i promijeniti njegov tijek. Ovaj moćni serum djeluje na tri razine: volumen, tekstura i sjaj. A ključni sastojak je, naravno, kultna ruža iz Granvillea - javlja Dior Beauty.

   95A0996

  Serum radi na bazi napredne tehnologije kako bi ciljao sami izvor starenja kože. Umjesto da se bavi posljedicama starenja, poput bora i opuštene kože, Le Nectar Premier ometa 'signal starenja' u stanicama.

  A23 S530 PRESTIGE LE NECTAR P26D PACK NECTAR HERO BOURGEON FLEUR HR

  Zamislite serum koji djeluje kao tajni agent koji sabotira proces starenja, pružajući nam priliku da zadržimo mladost i vitalnost.

   J7A8137

  Blokirati signal starenja na samom izvoru

  Diorov tim proučavao je godinama tajne genoma i mehanizme koji reguliraju proces starenja. Tako su 2022. dokazali da je moguće obrnuti biološku dob, a ove su godine odlučili blokirati poruku starenja na samom izvoru.

  Mrežu od 152 molekule koje ubrzavaju starenje nazvali su "dobnim signalom". Ključni faktor u tom procesu je glyoxal, koji dovodi do stanične senescencije (proces kojim stanice tijekom vremena gube sposobnost diobe, rasta i funkcioniranja). Posljedica je - starenje! A Diorov cilj omesti taj signal.

   J7A7467

  Odgovor je Le Nectar Premier serum koji djeluje iznutra, obnavljajući kožu na najfundamentalnijoj razini. Zahvaljujući posebno formuliranim aktivnim sastojcima, serum prodire duboko u stanice, potičući ih da zadrže mladalačku vitalnost te djelujući na tri ključne dimenzije starenja: volumen, teksturu i sjaj, javlja Dior. 

  2022 05 31 DIOR ROSERAIE FAYETTE0033

  Kako djeluje Le Nectar Premier?

  Le Nectar Premier sadrži sastojak Rosapeptide Premier, koji je kombinacija ruže iz Granvillea, poznate po antioksidativnim i protuupalnim svojstvima, i peptida koji pomažu u obnovi kože. Rosapeptide Premier djeluje na dva načina: potiče sintezu kolagena, koji je odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože, te popravlja oštećenja DNA koja uzrokuju starenje.

  2022 05 31 DIOR ROSERAIE FAYETTE0057

  Osim Rosapeptide Premiera, serum sadrži i druge sastojke koji pomažu u borbi protiv starenja kože, uključujući glikolnu kiselinu, hijaluronsku kiselinu i vitamin C. Glikolna kiselina je alfa-hidroksi kiselina koja pomaže u uklanjanju mrtvih stanica, što poboljšava teksturu i izgled kože. Hijaluronska kiselina pak pomaže u zadržavanju vlage u koži, dok vitamin C, koji je antioksidans, štiti kožu od slobodnih radikala.

  Tajna mladosti ruže iz Granvillea

  Smještena blizu obiteljske vile Christiana Diora, Ruža Granville prošla je sedam hibridizacija kako bi postala prva kozmetička ruža. Uzgaja se u Diorovu ružičnjaku u Normandiji, cvjeta dvaput godišnje i zaslužna je za učinkovitost Prestige linije. Diorova istraživanja usmjerena su prema prvim pupoljcima ruže iz Granvillae, koji imaju jedinstvenu vitalnost i sadrže dvostruko više regenerativnih faktora u usporedbi s cvjetovima ruže.

  A23 S530 PRESTIGE LE NECTAR P08H NEW TRIO V08 LR

  Jednom godišnje postoji kratak period berbe ovih pupoljaka na njihovu vrhuncu. Nakon toga, kriogenički se pohranjuju kako bi se sačuvala njihova blagotvornost. Iz tog ekstrakta, Dior je stvorio Rosapeptide Premier, koji sadrži 99 molekula iz Ruže Granville, ciljajući starenje na samom izvoru.

  Ovaj kompleks sastoji se od biomolekularne frakcije ruže, kriogenskog ekstrakta pupoljaka i regenerativnog peptida. Zajedno, oni popravljaju kožu na svim razinama, revitalizirajući je i štiteći od starenje.

  A23 S530 PRESTIGE LE NECTAR P11i NECTAR OUVERT V08 HR