BEAUTY_plus // buccal fat removal kirurški je zahvat kojim se smanjuju puni obrazi i na taj način poboljšavaju konture lica te naglašavaju jagodice

  Trenutno jedan od najpopularnijih tretmana u svijetu ljepote dostupan je i kod nas – traje 20-tak minuta te oblikuje lice i naglašava jagodice. Ovo licu daje notu elegancije, a zapravo se radi o vrlo jednostavnom tretmanu. - Redukcija bukalnih masnih jastučića ili poznatije kao buccal fat removal kirurški je zahvat kojim se smanjuju puni obrazi i na taj način poboljšava kontura lica i ističu jagodice. Radi se o najnovijem tretmanu koji su isprobale i svjetski poznate zvijezde poput Belle Hadid – javlja Tim Dent Miličić.

  bella


  Zahvat se vrši kroz mali rez unutar usne šupljine. Na taj način zahvat ne ostavlja nikakve vidljive rezove i ožiljke. Izvodi se u lokalnoj anesteziji, stoga je potpuno bezbolan.

  Važno je napomenuti kako kirurg odstranjuje bukalnu mast samo onoliko koliko je potrebno za potrebnu konturu lica i obraza. S godinama i starenjem prirodno gubimo baby cheeks odnosno masnoću u obrazima i to uzimamo u obzir.

   Ovaj tretman isprobale su brojne svjetske zvijezde, a slavu je stekao jer blago naglašava konture lica te se može prilagoditi svakom tipu i karakteru.

   

  Rezovi se zatvaraju resorbirajućim šavovima, što olakšava proces oporavka bez vađenja konaca.

  Trajanje tretmana: 20 minuta
  Vraćanje svakodnevnim aktivnostima: 1 dan nakon zahvata
  Potpuni oporavak: 2 tjedna
  Rezultati: Rezultati su trajni i vidljivi odmah nakon zahvata, dok potpuni rezultat vidimo nakon što nestanu otekline.