BEAUTY_info // DUCK face je out, IN su blago punije usne prirodnog izgleda

  - Oblikovanje usana znatno je složeniji proces od bilo koje druge korekcije takvog tipa na licu. Problem je u tome što se one vrlo brzo mogu previše napuniti i time se postiže neželjen izgled, popularnog naziva duck face. Taj efekt ne žele ni liječnici, a još manje pacijenti – istaknula je Nina Suvorov Gregorič, dr. med., specijalistkinja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije izmedicinskog centra Estetika MedArt u Ljubljani.

  merz1

  Najnoviji trendovi u estetskoj medicini sve se više vode poznatom izrekom 'manje je više', klijentice koje nam dolaze žele izgledati svježe, njegovano i prirodno. Ista je situacija i kada govorimo o oblikovanju usana: žene žele punije usne koje su lijepe i privlačne, no ne odaju dojam bilo kakvog pretjerivanja - istaknuo je Josip Lovrić, dr. med., specijalist opće kirurgije iz Poliklinike Bagatin. 

  Izjave su stručnjaci dali na nedavnom predstavljanju filera Shape & Contour iz Merz Aestheticsa, koji su, dodaju estetičari, sigurni, alergijske reakcije svedene su na minimum te formule daju prirodan izgled usnama.

   merz1

  Nina Suvorov Gregorič

  merz1
  Modeli u kampanji: Brita Bobetić, Brigita Bračko te majka i kćer Sandra i Iva Bogović.