Username *
Password *
Remember Me

Maska je jedna od onih formula koju ponekad stavljamo, no idealno je barem jednom tjedno licu priuštiti nešto posebno, a brend Eisenberg predlaže da to bude formula s lifting efektom.

EISENBERG Masque Tenseur Remodelant 1

- Firming Remodelling Mask (75 ml / 555,00kn ) posebno je kreirana za lice i područje oko očiju, a oduševila je mnoge žene diljem svijeta. - Isto nas ne čudi jer rezultati samoprocjene kod 20 žena pokazuju kako je 100% ispitanica primijetilo da maska ima trenutni anti-age učinak i lifting efekt na području lica i oko očiju – objavio je brend.

Vitamini A i E, ulje sjemenki grožđa i ekstrakti zelenog čaja, u ovoj laganoj emulziji promiču čvrstoću, umanjuju bore i sprječavaju prirodno ili prerano starenje kože. Obogaćena hijaluronskom kiselinom, zateže kožu dok crvene alge uravnotežuju njenu prirodnu pH vrijednost, uklanjaju toksine i umiruju.

EISENBERG Masque Tenseur Remodelant 3

Masku možete koristiti na više načina:
1. Za brzo nanošenje za „poseban događaj“, ostavite da djeluje 5 minuta.
2. Za intenzivan „superhidratizirajući“ tretman, ostavite da djeluje 5 minuta svaki dan, 8 do 15 dana za redom.
3. Nanesite tanak sloj maske na čisto lice, područje oko očiju, vrat i dekolte, a da biste potpuno oslobodili inkapsulirane vitamine, nježno masirajte područje lica koja želite revitalizirati. Ostavite da djeluje minimalno 15 minuta jednom ili dva puta tjedno.