LEBON U TOP niche parfumeriji // kad PASTA ZA ZUBE ima biljne arome iz GRASSEA

  Pasta za zube od prirodnih sastojaka, veganska i organska, novitet je koji je stigao i kod nas. Inspiracija – tropske biljke, ocean, sočno voće i divljina.

  3992

  Lebon je luksuzna francuska marka proizvoda za oralnu higijenu koju je 2015. osnovala povjesničarka umjetnosti i profesionalna fotografkinja Sephanie sa suprugom Richardom, stručnjakom za dermokozmetiku. Kao ljubitelje mora i prirode, supružnike je nadahnuo boravak u Costa Rici, tropska vegetacija, ocean i divljina, objavila je Top Parfumerija.

  Nova kolekcija pasti za zube od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma od danas je dostupna u Top niche parfumeriji na Trg bana Josipa Jelačića 13 u Zagrebu.

  3992

  Lebon je brend inspiriran prirodnim elementima i surferskim načinom života uz dozu gla-mura Francuske rivijere. Richarrd i Stephanie željeli su kreirati potpuno prirodnu i organ-sku pastu za zube.

  Lebon kolekcija pasti za zube dizajnirana je za one koji cijene zdravlje te ukusno iskustvo pranja zubi s aromaterapijskim učinkom. Veganske su, bez glutena te nisu testirane na životinjama. Lebon paste za zube proizvedene su u Francuskoj, od potpuno prirodnih sastojaka i biljnih aroma iz parfemske prijestolnice svijeta, Grassea.

  COLLECTION HD cr

  Lebon kolekciju čine - Cap Ferrat Mood, Une Piscine a Antibes, Tropical Crush, Villa Noacarlina, Sweet Extravagance, Le White, Fearless Freedom, Back to Pampelonne, Rhythm is love, u pakiranju od 75ml i 25ml.

  Cijena za 75ml, 100 kn do 105 kn
  Cijena za 25ml, 54 kn do 58 kn

  TOP.hr

  399239923992Lebongroupboxesandtubes