Username *
Password *
Remember Me

- Slavna vizionarka iz svijeta kozmetike Lydia Sarfati, dovela je u Hrvatsku uz podršku NJ.E. W. Roberta Kohorsta, veleposlanika SAD-a, svoj luksuzni brend Repêchage, čijim proizvodima se njeguju i pomlađuju glamurozne dive Hollywooda i svijeta mode – objavljeno je jučer u zagrebačkom hotelu Esplanade.

1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

Lydia Sarfati, u to vrijeme vlasnica SPA centra na Manhattanu, osnovala je brend Repêchage 1980. godine. Njezine su klijentice bile ugledne pripadnice društva, zvijezde i modeli, a povezivalo ih je to što su sve puno putovale i imale problem pronaći dobrog kozmetičara s kvalitetnim proizvodima na svojim putovanjima. Lydia je zbog njih osmislila prvi proizvod za svoj novi brend Repêchage koji će kasnije steći kultni status – tretman Four-Layer Facial koji je dostupan u odabranim kozmetičkim salonima.

 

Koji su danas top proizvodi kozmetike Repêchage?

1. Rapidex piling s aktivnim, morskim sastojcima je svjetski hit, a samo u Koreji godišnje ih se proda preko milijun.

2. Algo Mist je hidratantni sprej za lice od morskih trava za sve tipove kože, idealan tijekom cijelog dana za intenzivnu hidrataciju, dragocjen za plažu ili avion.

1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

3. Krema za lice Hydro-Complex je fiziološki filtrat morskih algi za normalnu i suhu kožu i njihov bestseller. Formula se temelji na fiziološkom filtratu morskih trava, za intenzivno obnavljanje kože.

4. One Minute Exfoliating Mask je jednominutna piling maska koja dubinski čisti i radi piling uz upijanje viška masnoća i bez isušivanja kože u samo jednoj minuti.1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

5. Red-Out serum je spas za rozaceičnu kožu i crvenilo nakon sunčanja. Ovaj lagani serum kombinira morske trave s kvercetinom i srebrom i smanjuje crvenilo.

6. Biolight Frost BrightTM je must-have gel za područje oko očiju te sadrži kombinaciju sastojaka koji smanjuju vidljivost podočnjaka.1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

7. Vita Cura Gold je luksuzna anti age linija koja sadrži B3 Serum Complex, B3 Elixir Complex i B3 Lifting Masku.

 

1 Repechage Triple Action Peptide Serum cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location