Username *
Password *
Remember Me

Ceramidi su posebna skupina lipida koja pomaže u obnovi zaštitne barijere kože te zapravo služi kao vezivo koje stanice drži povezanim.

- Zdrava hidratantna barijera označava snažnu, glatku, zdravu kožu. Ali tijekom vremena i izlaganju kože okruženju prirodni ceramidi iz kože mogu biti kompromitirani te dovesti do gubitka vlažnosti, grubosti, sitnih linija i bora, dopuštajući vanjskim iritacijama da prodru u kožu – objasnio je Tony Vargas, izvršni direktor istraživanja i razvoja Elizabeth Ardena.

001 Teaser OrangeSlices Laydown 0032 02 RGB

VITAMIN C + CERAMIDI
Stabilan, moćan vitamin C, kapsuliran u monodozi u kombinaciji s ceramidima koži daje svježinu i blistavost. Komplementarno djelovanje moćnih sastojaka i inovativna tehnologija pakiranja posvjetljuju ten te umanjuju posljedice hiperpigmentacijskih promjena.

001 Teaser OrangeSlices Laydown 0032 02 RGB

Danas postoje kozmetičke inačice mnogih sastojaka koje koža prirodno sadrži, a neophodne su za njeno zdravo funkcioniranje, a među njima su ceramidi. 1990. godine, kozmetička kuća Elizabeth Arden započela je revoluciju u njezi lica s otkrićem ceramida i stvaranja prve doze za jednokratno korištenje. Danas, nakon više od 25 godina istraživanja, Elizabeth Arden je postala vodeća kozmetička kuća u tehnologiji ceramida, usmjerena na stvaranje inovativnih proizvoda s posebnom formulom koja nadopunjuje važne prirode sastojke kože, koji se s vremenom gube, a također podržavaju prirodne funkcije kože koje se usporavaju staranjem.

 001 Teaser OrangeSlices Laydown 0032 02 RGB001 Teaser OrangeSlices Laydown 0032 02 RGB

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location