ZEPTER HYPERLIGHT EYEWEAR // naočale koje štite od lošeg utjecaja umjetnog osvjetljenja, sunčeve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja

  Od jutra do mraka okruženi smo raznim zaslonima čije djelovanje utječe na nas - no, nove tehnologije rade na smanjenju utjecaja. Mnogi modni brendovi sada kombiniraju inovacije i dizajn, kako bi ponudili nešto sasvim posebno i kvalitetno, više od estetike. Među liderima na tom području je i Zepter, sa svojim okvirima koji su postali svjetski hit.

  Hyperlight kolekcija ima inovaciju s potpisom Nobelove nagrade.

  zepter1

  Quantum HyperLight Optic leće su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: osjećaj se bolje, živi bolje.

  Kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  zepter

  - Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni su znanstvenici Harry Kroto, Richard Smalley i Robert Curl, koju su za to 1996. godine dobili Nobelovu nagradu.

  HyperLight naočale su inovativno i stylish rješenje za bolje funkcioniranje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvjetlosti jedinstveno idealne simetrije, identične biološkim strukturama.

  zepter1123

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  Slavna kompanija Zepter ponosna je na inovaciju – HyperLight naočale štite od štetnih zraka svakog umjetnog osvjetljenja, sunčeve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja. Ovo tehnološko otkriće zauvijek je promijenilo svijet naočala.

  zepter11

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
  - Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  - Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  - Omogućavaju bolju oštrinu slike
  - Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  - Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  - Utječu na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  zepter143

  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:
  - Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
  - Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  - Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  - Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  - Fulerenski sloj s obje strane stakla
  - Stakla CR 39

  PR TEMA