Vječna tema & vječita dilema: koje traperice izabrati?

  Te nezamjenjive hlače od denima provlače se iz sezone u sezonu s većim ili manjim promjenama, no ovo ljeto dobile su uistinu novo lice – i zabljesnule u novim nijansama! Skinny kroja.

  open
  Calvin Klein jeans summer 2012

  No, da li su one baš nužne u garderobi svake od nas? Ok, trendove pratimo i volimo, no činjenica je da se ne trebamo pokoriti svakoj modnoj opciji, ipak je bolje imati dozu kritike i postaviti si pitanje – kako mi stoje? Možda su one trapezice visokog struka ipak nešto što mi bolje pristaje?

  Zasigurno se i Gisele barem tri puta pogleda u ogledalo kad odjene uske žute traperice. 

  One su nerijetko komad koji kupujemo – neko vrijeme. Odabrati savršene u kojima se osjećamo „kao doma“, a da ta ljubav potraje (a ne da se gomilaju na plavoj hrpi na dnu ormara), ponekad se čini kao prava misija.

  Donosimo vam 5 najboljih savjeta koji će vam uistinu olakšati kupnju vaših omiljenih casual hlača. Imajte na umu da vam moraju stajati kao salivene i da se u njima uistinu morate osjećati udobno. I ugodno.

  1
  Ne kupujte premale hlače. Traperice u ovom slučaju. Ako nemaju elastina jednostavno moraju biti široke. Preuske traperice mogu uzrokovati sporiju cirkulaciju, a time i zdravstvene probleme. Internet je prepun upozorenja na tu temu. Doktori se bune protiv ove modne opsesije skinny trapericama jer iz prve ruke vide što se dešava.

  2
  Dok ih isprobavate u garderobi, sjednite na stolac barem jednom – ne želite ih povlačiti gore svaki put prilikom sjedanja ili saginjanja. Traperice niskog struka često znaju otkrivati na stražnjem djelu više no možda želite…

  3
  Traperice u bojama su hit sezone. Ako nađete savršene baš u nekoj od tih nijansi, ne brinite se da ih nećete moći nositi i sljedeće. Ne obazirite se toliko na trendove ako se te hlače pokažu kao jedan od IT komada vaše garderobe. Vaš stil neka bude vaša umotvorina. Uz taj princip slobodnije ćete se osjećati u vlastitoj garderobi, što će se itekako primijetiti na vašem stylingu i razvoju vašeg osobnog stila.

  4
  Duljina traperica jako je bitna naročito ako nosite štikle raznih visina. Naime, uvijek pri kupnji razmišljajte na koje ih cipele možete nositi. Ako najčešće nosite balerinke, onda radije odaberite neke do gležnja ili one koje malo leže na ristu. Ne želite nogavicama  pobirati čikove po cesti. Ako često nosite štikle, a k tome ste se zaljubili u trapezice, znajte da duljina u tom slučaju mora biti taman da hlače leže na ristu, a da se potpetice vide tek par centimetara. Stvar je u tome da će vas te hlače najviše vizualno stanjiti. Trapezice uvijek noge čine vitkijima, a štikle – ah, znamo zašto ih, među ostalom, volimo… Skinnyce, s druge strane, vole sve cipele jer ih gotovo ne dodiruju.

  5
  U ime vitkosti stvorene su i traperice – tamnih nijansi. Ako želite skinuti kilu, dvije, u ovom slučaju samo vizualno, radije si kupite tamne nego trapke svijetlih nijansi. I perite ih naopačke kako se boja ne bi ispirala.


  1
  Diesel linija "Fit your attitude"
  2347
  8
  Diesel linija "Fit your attitude"

  armani excangearmani exchange 2armani exchange 3armani exchange 4
  Armani Exchange

  Armani jeans1armani jeans2
  Armani Jeans

  DL1961 DenimDL1961 Denim 2
  DL 1961

  donna idadonna ida 2
  Donna Ida
  donna ida 3
  donna ida 4
  Donna Ida

  firetrap
  Firetrap

  guesslindex
  Guess, Lindex

  panos2panos emporio 1
  Panos Emporio

  replay
  Replay

  rihanna armani jeans
  Rihanna za Armani

  textile-elizabeth-and-james-1textile-elizabeth-and-james-3
  Elizabeth & James