VINTAGE INDUSTRIAL BAR // LJETNA DESTINACIJA ZA ŠOPING I OSVJEŽENJE

  Kreativna zajednica Artizanat i ove sezone smješta svoj interaktivan ljetni program u dobro nam poznate prostore Vintage Industrial Bara.

  Summer Craft Spot otvoreno je događanje koje započinje velikim sajmom rukotvorina i umjetnina zvanim Kreativni boravak 10.6. 2023., a traje do 22.7. 2023. s kontinuiranim mjesečnim održavanjem velikih sajmova (10 do 17 h) uz manje subotnje sajmove (17 do 21h) na tjednoj bazi.

  insta post 3 orla bird

  Kao i na dosadašnjim sajmovima Artizanata, uz širok spektar lokalnih handmade proizvoda, možete sudjelovati na radionicama koje će probuditi kreativca u svakome od nas.

  Na prvom Kreativnom boravku 10. lipnja mlada dizajnerica i umjetnica Nika Vrbica provest će vas korak po korak kroz ukrašavanje vlastitog primjerka tote torbe oslikavanjem i kolažom šarenih ostataka materijala koje opskrbljuje varaždinski pogon za ekološki print na tekstilu - Caspar.

  IMG 1719

  Promišljanje maksimalne iskoristivosti materijala kroz “zero waste” i “slow fashion” principe zajednička je crta ArtiZanata i Caspara, a ovakvim radionicama otvorenim za sve, svijest o važnosti brige za okoliš kroz oporabu materijala interaktivno i praktično se prenosi na javnost.

  Mijena Ceramics Bijela salica Matea Bošnjak

  ArtiZanat je kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim radom uljepšaju našu svakodnevicu. Njihova ponuda je jedinstvena i sasvim posebna. Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijednim rukama pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spori i održivi način života.

  IMG 0728 Morra Сeramics

  Velik segment djelovanja ArtiZanata leži u uključivanju lokalne zajednice kroz radionice, sajmove i predavanja. Svi su pozvani priključiti se ovom interaktivnom programu, a uz osvježavajuće piće probudite kreativca u sebi i podržite domaće rukotvorstvo.