SPORT.fokus / inovativne tenisice za kros trčanje

    Ima nas ljubitelja ludih terena koji zahtijevaju nešto više spretnosti i dinamike – kros trčanje i boravak u šumama poseban je gušt, no za sve to trebaju nam super tenisice. Sada su kod nas stigle nove Adidas Agravic Terrex, model iz serije koja je inače napravljena za hiking i penjanje. Ovo je zapravo kombinacija njihove fenomenalne i super-lagane tenisice za trčanje i one za hiking. Plus Continental (da, brend auto guma) potplat prisutan i u njihovoj Boost liniji za klasično trčanje.

    adidasTERREX2


    Sa samo 250 g težine Terrex Agravic Speed tenisice odličan su saveznik u osvajanju najrazličitijih prirodnih terena, neovisno o vremenskim uvjetima i godišnjim dobima. Konstrukcija tenisice pruža potporu dužinom cijelog stopala i omogućava prirodnu fleksibilnost na područjima gdje se stopalo širi tijekom trčanja. Tenisice pružaju potpuni nadzor nad podlogom po kojoj se hoda ili trči. Imaju sistem amortizacije EVA koji na vrlo učinkovit amortizira energiju prilikom svakog koraka zbog čega je snaga odraza bolja. Za optimalan obuhvat na svakom terenu korištena je Continental tehnologija koja omogućava brzo trčanje ili hodanje po različitim terenima omogućavajući sportašima da istraže neosvojene terene i dosegnu nove izazove svoje treking avanture.


    Adidas Terrex Agravic Speed tenisice dolaze u zelenom ženskom modelu te narančastom muškom modelu. Možete ih pronaći u odabranim Intersport trgovinama diljem Hrvatske po preporučenoj MPC od 999 kn.

    adidasTERREX2adidasTERREX2