SHOPPING_info // u turističkoj zoni 7 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera, otvoren novi trgovački centar

  PLITVICE MALL (Retail park) službeno je otvorio svoja vrata brojnim posjetiteljima i lokalnom stanovništvu Općine Rakovica, koji su netom prije Božića dobili atraktivan trgovački centar na gotovo 4,000 m2 prodajnog prostora.

  Uz više od 150 besplatnih parkirnih mjesta te ponudom koju trenutno čine Tommy MAXIMARKET, BIPA, Sport Vision , KiK, TEDi, TISAK i Zlatarna Dodić, s nestrpljenjem se očekuje i otvorenje caffe bara Lex, ljekarne i INA benzinske postaje s kojima bi se zaokružila cjelovita shopping ponuda.

  Plitvice Mall 1

  U široj okolici ne postoji sličan trgovački objekt. Gradnja Plitvice Mall-a započela je u svibnju 2021. godine.

  Tako su stanovnici Rakovice na Plitvicama u rekordnom roku dočekali otvorenje objekta, na području koje preko ljeta posjeti i po nekoliko milijuna turista, što uključuje i goste samog Nacionalnog Parka.

  Predstavnik investitora Paško Dodić istaknuo je kako su lokalna regija i njezini stanovnici dobili, ne samo mogućnost otvorenja novih radnih mjesta, već i novo mjesto shoppinga kakvo do sada u regiji nije postojalo te će ovaj koncept doprinijeti rastu kvalitete života lokalnog stanovništva.

  Plitvice Mall 3

  Tom se pridružio i sam načelnik općine Rakovica, gospodin Mihovil Bićanić koji je prilikom otvorenja istaknuo: - Izuzetno mi je drago što se u kratkom roku sagradio i otvorio shopping centar koji će upotpuniti turističku ponudu ali i otvoriti više od 90 radnih mjesta - .

  Plitvice Mall 2

  Plitvice Mall 5