Povodom proglašenja Dinare parkom prirode // SPECIJALNA EDICIJA Cetina pakiranja

  Najmlađi hrvatski park prirode od posebne je važnosti za brand Cetina koji je ovo važno priznanje odlučio proslaviti specijalnim pakiranjem. Povodom proglašenja Dinare parkom prirode prirodna izvorska voda Cetina okitila se novim ruhom. Nova Cetina 1L Premium jedinstvena je po svojoj novoj ambalaži čistih linija s jasnom porukom – Voda iz Parka prirode.

  Voda je osnovni sastojak ljudskog organizma i čini više od 60% našeg tijela, pokreće sve tjelesne funkcije, hrani um i neophodni je pokretač života. Ona je naš vlastiti mehanizam rashlađivanja – regulira tjelesnu temperaturu, održava kožu zdravom, sjajnom, čistom i pomaže izbacivanju toksina. Bez vode nema ni života.

  CETINA PR web 2

  Svakodnevnim aktivnostima tijelo gubi vodu i svu tu izgubljenu tekućinu potrebno je nadoknaditi kako bi tijelo i um nadalje dobro funkcionirali i bili zdravi. Dobro je poznata preporuka da dnevno treba popiti 8 do 10 čaša vode što se povećava s povećanjem tjelesnih aktivnosti, a osobito pri višim temperaturama potrebe za vodom mogu se višestruko povećati.

  Prirodna izvorska voda Cetina, laganog i blagog okusa predstavlja univerzalno cjelodnevno osvježenje i prikladna je za sve dobne skupine. Odgovarajući unos vode jedan je od ključnih čimbenika za zdravlje, osobito osoba starije životne dobi.

  Voda zaslužuje posebnu pažnju u životu starijih jer pridonosi normalnom odvijanju tjelesnih i kognitivnih funkcija te održavanju optimalne tjelesne temperature.

  Pijenjem prirodne izvorske vode Cetina tijekom dana tijelu se pruža lagano i prirodno osvježenje i dobra startna pozicija za tjelesnu aktivnost i zdrav aktivan životni stil u svakoj dobi.

   CETINA PR web cr