MOVIE_info // AKCIJSKI RUJAN na fox movies - Riddick, Poroci Miamija, Šaolinski nogomet...

  Heroji, akcija i dinamične scene donose uzbuđenje - počeo je akcijski rujan na FOX Movies, a u nastavku su legendarni filmovi koji će vas oduševiti.

  „Poroci Miamija“
  Slučaj koji uključuje narkobosove i ubojstva u južnoj Floridi znači preokret u životima tajnih detektiva Sonnyja Crocketta (Colin Farrell) i Ricarda Tubbsa (Jamie Foxx). Neortodoksni Crockett započinje romansu sa suprugom trgovca oružjem i drogom, dok se Tubbs mora nositi s napadom na one koje voli. Kako bi što bolje odigrali svoje uloge, Farrell i Foxx su sa sigurne udaljenosti pratili tajne misije specijalaca. Ne propustite na FOX Movies, 23. rujna u 23 sata.

   Riddickove kronike

  „Riddickove kronike“
  Vin Diesel je postao globalna mega zvijezda nakon uspjeha franšize „Brzi i žestoki“. Ipak, njegovi pravi obožavatelji nikada neće zaboraviti da je početnu popularnost stekao kao neobični antijunak u ovoj znanstveno-fantastičnoj akciji koja je postala veliki hit. Prvi nastavak na FOX Movies dolazi 9. rujna u 21 sat. Traženi kriminalac Richard Bruno Riddick (Vin Diesel) stiže na planet zvan Helion Prime, gdje se mora boriti protiv invazijskog carstva zvanog Necromongers te vojske koja planira preobratiti ili ubiti sve ljude u svemiru.

  „Uhvatite Cartera“
  Sylvester Stallone glumi Jacka Cartera, mafijaša iz Vegasa koji dolazi u Seattle kako bi pokopao svog brata nakon prometne nesreće. Kad se vrati kući, počinje vjerovati da to možda nije bila nesreća. Dvodnevno putovanje kroz podzemlje grada vodi ga na put osvete, ponovno povezivanje s obitelji koju je ostavio prije mnogo godina te u konačnici – iskupljenje. Akcijski rujan je teško zamisliv bez Stallonea u glavnoj ulozi, stoga budite spremni 9. rujna u 23 sata.

  „Kralj škorpiona“
  Radnja filma smještena je 5000 godina u prošlost. U zloglasnom gradu Gomori je zli vladar odlučio opustošiti sve nomadske narode pustinje. Nekoliko preostalih plemena, prirodnih neprijatelja, moraju se ujediniti ili će nestati. Znajući da se njihov neprijatelj oslanja na vizije čarobnjaka odluče unajmiti vještog ubojicu, Mathayusa (Dwayne Johnson) da eliminira čarobnjaka. Prava filmska poslastica stiže 16. rujna u 21 sat.

  Šaolinski nogomet

  „Šaolinski nogomet“
  Sing (Stephen Chow) je vješt u šaolin kung-fuu, a njegova nevjerojatna sposobnost igranja zapela je za oko jednom nogometnom treneru. Mješavina borilačkih vještina i nogometnog umijeća činila se kao recept za pobjedu sve dok se ekipa nekadašnje šaolinske braće nije morala suočiti sa zastrašujućom Ekipom Zla u konačnoj borbi za titulu. Čini se kao da će ovo biti igra na produžetke s početkom 19. rujna u 18 sati.