Milisav Janković, CBDO za Zepter international // poseban naglasak stavljamo na inovacije i naprednu tehnologiju novog doba

  Društeno odgovorna kompanija Zepter potpisuje koncept proizvoda koji poboljšavaju zdravlje na svakodnevnoj bazi, od Biptrona preko Therapy iON do inovativnih Hyperlight sunčanih naočala raznolikog dizajna, s tehnologijom koja je nagrađena Nobelovom nagradom.

  Milisav Janković je Chief Business Development Officer u grupaciji Zepter international, zadužen za područje inovacija te predstavlja ključne proizvode kompanije.

  zepter55

  Zepterov portfelj obuhvaća cijeli niz novih proizvoda za poboljšanje zdravlja. Koje su prednosti korištenja Zepterovih proizvoda u usporedbi s drugim sličnim proizvodima na tržištu?

  Svi se naši proizvodi baziraju na vrhunskoj kvaliteti, originalnom dizajnu i naprednoj tehnologiji. Od osnivanja Zeptera pa do danas, poseban je naglasak stavljen na ulaganje u inovacije i naprednu tehnologiju, a brojne nagrade i priznanja te milijuni zadovoljnih korisnika diljem svijeta najbolji su pokazatelj uspješnosti naše misije.

  bioptron light therapy 2

  Od brojnih inovativnih Zepterovih uređaja svakako valja spomenuti Bioptron uređaje bazirane na svjetlosnoj terapiji. Za koja poboljšanja su se pokazali najučinkovitijim?

  Medicinski Bioptron uređaji sa inovativnom tehnologijom svjetlosne terapije imaju sveobuhvatno područje primjene i omogućavaju postizanje izvanrednih rezultata na brojnim medicinskim područjima. Koriste se u profesionalnim uvjetima u bolnicama, specijalističkim ustanovama, kozmetičkim salonima, sportskim centrima, ali i u kućnom okruženju. Tretmani su kratki i bezbolni, bez nuspojava, a visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn te vrlo jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

  Zepter Therapy Air iOn 5 1536x1025

  Većinu svog vremena provodimo u zatvorenim prostorima u kojima je prema nekim istraživanjima zrak čak do pet puta zagađeniji nego na otvorenom. Za tu svrhu Zepter je osmislio Therapy iON uređaje za interijere. Na koji se način oni primjenjuju?

  Therapy iON vodeći je inovativan uređaj za pročišćavanje zraka koji se odlikuje visokom učinkovitošću i jednostavnošću upotrebe. Temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja održava prostore vrlo čistima i sigurnima. Pomoću njega kontroliramo prašinu, temperaturu i vlažnost u domu ili uredu te uklanjamo niz onečišćivača zraka. Njegovu učinkovitost potvrdilo je i ispitivanje provedeno u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, koji je potom dao preporuku za korištenje Therapy Air iON u zatvorenim prostorima. Nadalje, već sedam godina za redom proglašen je najboljim pročišćivačem zraka prema nezavisnom istraživanju njemačkih stručnjaka.

  6 1024x768

  Posebnu pažnju na tržištu izazvale su Zepterove posebno dizajnirane, multifunkcionalne naočale. Koje su njihove odlike i po čemu se razlikuju od standardnih sunčanih naočala?

  Zepter Hyperlight Eyewear naočale s ugrađenom inovativnom tehnologijom poboljšavaju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida, a ublažavaju simptome depresije i umora te poboljšavaju kognitivne sposobnosti. Štite od unutarnjeg zračenja izazvanog umjetnim izvorima svjetlosti, kao i štetno zračenje prirodnog sunčevog svjetla. S ovim naočalama vidite, mislite, djelujete i osjećate se bolje u svakodnevnom životu, zbog čega zasluženo zauzimaju lidersku poziciju na tržištu, a o čemu svjedoče brojni zadovoljni korisnici.

  U ponudi je velik broj modela, od kojih se svaki ističe svojim modernim i elegantnim dizajnom.

  Pri odabiru sunčanih naočala važno je pronaći one koje će najbolje istaknuti modni izričaj pojedinca. No, prije svega važna je njihova kvaliteta i zaštita našeg zdravlja. 

  Zepter Hyperlight

  Web BPro1

  PR TEMA