Fashion.hr: od sakoa do balonera

  Trebate li možda kaput inspiriran japanskim dizajnom? Glamurozni, blještavi sako s mega ramenima? Ili ste pak u potrazi za jednostavnim balonerom koji će vam odgovarati u svim prigodama? Sve to možete nabaviti i kod naših dizajnera! Naime, te ljepote viđene su sinoć na pisti Fashion.hr-a koji se ovih dana održava na Zagrebačkom velesajmu.

   

  LINK 1LINK

   

  Dvojac Ogi Antunac & Zoran  Mrvoš @ LINK predstavili su svoju klasičnu tamnu paletu, začinjenu kosim krojevima i jaknama koje se mogu nositi na više načina, napravljenima od tehnološki obrađenih materijala čije teksture dobro podnose sve vremenske uvjete... Zoran Aragović i Atelier Ines predložili su vruće krojeve u stilu osamdesetih, od podignutih ramena do rubova optočenim sjajnim detaljima, dok je dvojac Petra Vuletić i Saša Hortig pokazao svoju varijantu kimona, jednostavnu jaknu od mekanog materijala koji podsjeća na oblačiće… Svatko u svom stilu pokazao je kako se jakna i sako mogu modificirati, kako mogu biti jednostavni, nosivi, no ujedno zanimljivi oblikom i materijalom. Ne trebamo daleko tražiti želimo li nešto posebno, jer sve to nalazi se i u našem "dvorištu"!

   

  zoran aragovic 4
  Zoran Aragović

   

  Veliki crni baloneri s perforacijama nadopunit će se savršeno s glomaznim čizmama u grunge stilu, dok sako iz osamdesetih voli minice i uske traperice + štikle. Sjajni materijali dat će kombinaciji instant dozu glamura, a visoka će ramena naglasiti moć. Večernji sakoi mogu se kombinirati i s običnim majicama, dok ležerni baloneri super pašu uz velike pletene veste. Voluminozne jakne od mekanih "dekastih" materijala mogu se nositi i umjesto sakoa, a odgovarat će i u kombinacijama s laganim dugim haljinama.

  Foto: Mateja Vrčković

   

  petra vuletic sasa hortig
  Petra Vuletić & Saša Hortig

   

  ines atelier 1
  Ines Atelier